28 May 2013

265. Hiljaista vähän kaikilla rintamilla

Tuossa kevään korvalla kyynärpääni äityi kipuilemaan sen verran, etten ole isommin mitään uskaltanut tehdä. Hiukan olen neulonut, hiukan askarrellut ja hiukan soitellut kitaraa, mutten mitään ylenmäärin enkä siten, että mitään esiteltävää olisi syntynyt.Olen sen sijaan skarpannut henkisellä puolella... tai no fyysisellä, mutta se vaatii henkisiä ponnisteluja... tai jotain... ja aloittanut pätkäpaastoamisen. Pari viikkoa sitten en tiennyt asiasta mitään, sitten yksi kaveri linkkasi johonkin tekstiin, missä sitä esiteltiin ja minähän olin heti myytyä naista! Paastoaminen on NIIN mun juttu ollut aina. Miksei siis nytkin, joten tuumasta toimeen ja paastotarpeita hommaamaan. Nyt on yksi paastopäivä takana ja huomenna toinen edessä.

Lyhyesti sanottuna idea on siis paastota parina päivänä viikossa, muttei peräkkäisinä päivinä. Tiistai ja torstai tullevat olemaan lopulliset paastopäiväni, kunhan systeemi tässä ajan kanssa asettuu uomiinsa. Muina päivinä syödään normaalisti. En siis ajattele tätä laihdutuskuurina vaan elämäntapana. Jos laihtumista sattuisi tapahtumaan, voi joskus siirtyä yhteen paastopäivään viikossa, ihan puhdistumistarkoituksessa. Jos tästä saisi pidettyä kiinni.

Jokaisen mahdollisesti menetetyn kilon voi sitäpaitsi kertoa oikeastaan kahdella tähän aikaan vuodesta: kesällä kertyisi muuten taas jokunen ilokilo pelkästä elämisen riemusta, nyt ehkä ne jäävät tulematta kokonaan!

Hassuinta tässä oikeastaan on se, että kuultuani tästä ja alettuani asiaa penkoa ja pätkäpaastoiluun valmistautua, on jo muutamassa mediassa hehkutettu tätä tämän kauden trendikkäimpänä ruokavaliona. Olen siis kertakaikkiaan nyt ihan trendipetteri, vaikken sitä vielä asiasta innostuessani tiennytkään. Jeejee, intoa täynnänsä odotan mitä tästä seuraa.Yhden atc-kortin pipertelin äsken, kun tuolla Tiinan haasteblogissa oli taas kiva aihe, villi länsi. Kortissani suomalaiset emigranttiveljekset ovat joutuneet hankaluuksiin suuren veden tuollapuolen.
Tein korttiin hiukan syvyysprofiilia käpertämällä tuon etsintäkuulutuksen reunoja ylöspäin. Kiitos haasteesta, Tiina!

3 comments:

  1. Wau miten hieno idea ja niin aiheeseen sopiva - tykkään. Kiitos kun osallistuit.

    ReplyDelete
  2. Olisivatkohan vallan hevosvarkaiksi äityneet. Melkoista menoa Lännen mailla.

    ReplyDelete

Kommentoi: