12 May 2013

264. Täällä tänään: äitienpäivä

Tämä oli elämäni 49. äitienpäivä. 22 niistä olen saanut viettää itsekin äitinä. No, se siitä ikäkriisistä, koska ei mulla sellaista ole. Tällaiset ajatukset kuitenkin pysäyttävät ihmisen pohtimaan kaiken katoavaisuutta tai jotain suurempaa.

Eilen käytiin anoppia moikkaamassa vanhainkodissa, tänään omaa äitiäni Turussa. Mukavahan näitä päiviä on vietellä hyvässä seurassa.

Äitienpäiväkortit tein molemmille, ihan perus-peruskortit, joita en edes kuvannut. Äsken kävin askartelemassa yhteen atc-haasteeseen kortin, oli niin kertakaikkisen minun makuuni mätsäävä tausta, jolle piti kortti toteuttaa, ettei voinut jättää väliin, vaikka olen koittanut ohittaa kaikki haasteet, etten jäisi uudelleen koukkuun näihin, kun ei oikein olis aikaa koukuttua. Tässä korttini:


7 comments:

  1. Hei, kiva kun osallistuit ja ei haittaa, jos koukutut tähän ;) Korttisi sopii hyvin aiheeseen ja on hienosti toteutettu - tykkään kovasti.

    ReplyDelete
  2. Upea kortti, niin miun makkuun että .:)
    Samaa olen pohtinut, aika ei meinaa riittää näihin kaikkiin haasteisiin, mutta silti vaan roikutaan kuin särki koukussa :)

    ReplyDelete
  3. Upea! Tykkään kaikesta siinä.

    ReplyDelete
  4. Se on kyllä sellaista, tämä ATC-kortteilu, se vie mukanaan, kun siihen alkaa, ellei laita suitsia ajoissa. :)
    Hienon kortin olet tehnyt.

    ReplyDelete
  5. Oi miten ihana. Olisiko tämä vapaa vaihtoon. Löytyisiko minulta vaihtaria (linkki vapaista sivupalkissa lukijoiden alla)

    ReplyDelete
  6. IHANAA. Varasin kortin. Lähettäisitkö osoitteesi maaki@netti.fi

    ReplyDelete
  7. Minulle on tullut blogiin kaksi kommenttia, mutta maaki@netti.fi osoitteeseen ei ole tullut viestiä perille. Lähettäisitkö osoitteesi, punainen kissa odottelee kotiinpääsyä.

    ReplyDelete

Kommentoi: