9 Aug 2009

131. Kollaasimania is back

Onko jo syksyä ilmassa vaikka kesäkuukautta vielä eletäänkin. Ainakin Kollaasimaniassa syyskausi näyttää käynnistyneen ja tietty haasteeseen mukaan täytyy koittaa hypätä. Ohessa lavea tulkintani aiheesta lintu ja lapsi :DKyllä minäkin tuota skinnyviikko-haastetta taas koitan polkaista käyntiin, mutta nyt kun on työpaikan vaihto huomenna edessä ja ajatukset muualla kuin askartelussa, aloitellaan sitä varmaan vasta elo-syyskuun vaihteessa. Se julkaistaan tässä samaisessa blogissa ihan niinkuin ennenkin ja flickrin puolellahan meillä liittyy haasteeseen myös vaihto, jos se kiinnostaa, niin kysy toki lisää.

Pari korttia syntyi vielä sivutuotteena, kun tuota haastekorttia kävin tekemässä (aamuhetki auvoisa, isäntä nukkuu ja lapset on poissa kotoa = omaa aikaa ja sehän käytetään tietty askarrellen).Huomenna siis erilaista haastetta kun uusia asioita ja ihmisiä pitää alkaa opetella uudessa työpaikassa. Vähän jänskättääkin. Siitäkin huolimatta tai ehkä juuri siksi: hyvää alkavaa viikkoa kaikille kanssabloggaajille!

HA-HA, luulitte jo päässeenne tästä ilman kissankuvia mutta eipäs hötkyillä :D Hankittiin tommonen kiipeilypuu-häsmäkkä, kun täällä alkoi käydä sellainen kuhina, että jotain aktiviteettia pitää yrittää järjestää. Tällä hetkellä kaikki viisi pentua kyllä riehuu takkahuoneessa ja tolppa könöttää rauhassa pentujen huoneen nurkassa, mutta eiköhän tilanne siitä muutu, kun kunnolla tutustuvat kapineeseen.


...

3 comments:

  1. "..ympäri tuvan mua etsivät, eivätkä minua löytäneet.." ;D

    ReplyDelete
  2. Tsemppiä huomiselle! :)

    ReplyDelete
  3. Kauniit nuo mustavalkoiset kortit. Niissä on taas sitä jotain!!

    ReplyDelete

Kommentoi: