7 Aug 2009

130. Onnittelukortti ystävän pyynnöstä

En ole vähään aikaan onnittelukortteja väsännytkään, nyt tein, kun yksi ystäväni pyysi työkaverilleen tekemään 50-vuotispäiväksi. Merikartta-kuvioista lautasliinaa hyödynsin nyt ensikerran, juhlakalu kun on alunperin Korppoosta kotoisin ja siten, kuten kortista jo arvata saattaa, äidinkielensä on ruotsi, mitä sitten tietty kortissa käytin. Ei mitenkään merihenkinen kortti vaikka aluksi kuvittelin sellaisen tekeväni, mutta ainakin henkilökohtainen.



Lautasliinan dekupaassasin ensin pahviin, sitten leikkasin muotoon. Cd taustalla on alkoholimusteella värjätty, Ansku sellaisen joskus mulle antoi kun alkoholimusteitani hälle lainasin kokeiltavaksi. Lisäksi ripsinauhan palanen poikittain pohjalla ja ääriviivatarroista napattu 50 väritetty ruskealla tussilla sävyihin sopivammaksi, kulta ei mielestäni tuohon sopinut. Grattis leimattu pahvinpalaselle jonka reunat on sitten tuhrittu leimasinvärillä. Kaikki pinottu kohotarralla että korttiin tuli vähän profiiliakin.

Ihan simppeli mutta riittävästi omasta mielestäni silti kaikkea. Olen tähän ihan tyytyväinen, toivottavasti saaja pitää kortista.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: