16 Aug 2009

132. Viikko takana

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa olis ehkä voinut alkaa sujuvamminkin. Laitoin kyllä mielessäni ongelmat lomakauden piikkiin, mutta silti........ Tietokoneesta ei tietoakaan (edelleenkään), avaimet sain vasta keskiviikkona (siihen asti en päässyt edes ulospäin ilman, että peesasin jotakuta tai kerjäsin jonkun avainta lainaksi) ja puhelimen sain perjantai-iltapäivällä (ja sekin jumiutui samantien). Töihin en siis juurikaan ole päässyt käsiksi, enin osa hommista kun hoituu koneella, mutta onpahan ollut aikaa lukea ohjeita läpi (tosin kymmenennen kerran jälkeen alkoi jo kyllä hiukan pänniä sekin touhu).

Tyttärellä ensimmäinen ammattikouluviikko myös takana (alkoi tiistaina) ja hän tuntuu innostuneelta eli lienee oikeassa paikassa. Vanhempainilta on alkavan viikon torstaina, sitten saamme me vanhemmatkin infoa talosta, mikä on tervetullutta tietty. Ongelmia sillä rintamalla lähinnä kulkujärjestelyissä (bussikorttia eivät myyneet tytölle sellaista, jonka olisimme halunneet, tätäkin selvitellään huomenissa lisää).

Kissavauvat ovat jo isoja ja terhakoita (paitsi Mambo Mainio on pieni ja terhakka). Tänä aamuna pääsivät koko konkkaronkka livahtamaan Molla-äidin perässä tuonne keittiöön. Molla hyppäsi keinutuoliin omaa rauhaa hakemaan, mutta seuraus oli se, että viidestä pennusta neljä saikin jo kiivettyä perässä, ainoastaan Mambo-pienoinen ei pystynyt äitiä seuraamaan.Ahdasta tuolilla toki tuli, reunimmaisten takapuolet tuppasivat väkisin valumaan yli äyräiden.Tällainen kantoreppu hankittiin kuitenkin sen kantokopan tilalle, sopinee paremmin tulevan kissanemännän tarpeisiin. Saa reppuna selkään tai sitten aisasta vedettäväksi laukuksi, kun on pyörät alla. Vaikuttaa ainakin hyvältä kapineelta.Koko viikkko meni ilman askarteluja, lauantai-aamuna oli sormien syyhytys jo niin iso, että kävin ensiavuksi näpräämässä yhden atc:n. Illalla aloin väkerrellä neljätuumaista yhteen flickrin ryhmäprojektiin, mutta se jäi vielä kesken - täytyy tänään koittaa saada valmiiksi, koska arkipäivät luultavasti humahtaa ensi viikollakin vielä yhtä vikkelään kuin tällä päättyvälläkin.Meidän Lapinlahden lintummekin pölähti kotinurkille yhdessä muuttokuormassa torstaina - ihanaa! Pikkuveljen synttäreitä vietetään keskiviikkona, lupasi viihtyä paikkakunnalla jopa niin pitkään :DDD
...

5 comments:

 1. Ah, kiitos, pahin bloginälkkä tyydytetty.. : D

  ReplyDelete
 2. Voi tok', tutulta kuulostaa jonkin työpaikan suhteen - paitsi että siellä sain vasta viikkojen päästä tietää, että sijaistamani henkilö oli ylipäänsä jättänyt jälkeensä puhelimen... :) Tsemppiä kuitenkin, kurjissa asioissa on se hyvä puoli, että siitä on suunta ylöspäin!

  ReplyDelete
 3. Kaunis ATC, juuri sopivasti yksityiskohtaa taustassa :)

  ReplyDelete
 4. Moiks! Missäs olet nykyisin töissä? ja kauheeta, miten nuo kissit on ISOJA jo :D

  Meitin pojukin on jo 6 viikkoa..... ja mää nyt pikaisesti parit blogit ehdin lukemaan..

  Tapaamisiinkuulumisiin

  ReplyDelete
 5. Roliga bilder! Vilket härligt gäng... :D

  ReplyDelete

Kommentoi: