17 Sep 2013

291. Elämänhallintaharjoituksia

Työpaikan painonhallintaryhmä käynnistyi edellisviikolla. Viimeksi oli luento, tänään tehtiin UKK-kävelytesti. Parikymmentä minuuttia siinä dallailtiin sitä kahta kilometriä, tulokset tullevat joskus. Ainakin kolme kertaa ryhmän aikana (38 viikkoa) tullaan testi tekemään, joten ihan kiva nähdä, saako tuon testin tulosta parannettua jollain ilveellä.

Uudelle kirpputorille olen nyt tavaroita sitten vienyt perjantaista alkaen, ihan kaikkea laidasta laitaan. Kivasti on kauppa käynyt, täydennystä olen vienyt jo kolme kertaa. Tänään kävin ensimmäisen kerran muiden myyjien tavaroita katsomassa ja kävi niin hienosti, että sain taas yhden ostoksen ikuisuuslistaltani vetää yli. Löysin kengät, joiden oletan olevan kelvolliset käytettäviksi kansallispuvun kanssa. Hyvä löytö ja kohtuuhinta 15 euroa.

Illansuussa sitten oli vielä vesizumba paikallisessa kylpylässä, jonka tunnus/maskotti/yms on possun ja ankan risteytys, Posankka. Posankan vauva oli kylpylän aulassa vastassa tulijaa ja onhan se nyt niin tolkuttoman söpö, että.

Yhteenvetona voi sanoa, että hyvä päivä kaikin puolin.

1 comment:

  1. USKOMATTOMAN IHANA LÖYTÖ. Nuo käyvät kansallispuvun kanssa minunkin mielesta.

    ReplyDelete

Kommentoi: