13 Jun 2013

267. Synkkä ja myrskyinen päivä

Huomaa, että kesälomani lähestyy. Siis säästä sen huomaa. Mennyttä ovat helteiset kesäkelit, järkyttävä syksyisen tuntuinen tuuli ja sade on tänäänkin koko illan ollut päällä. Pitäiskö peruuttaa koko loma, jos ne kelit siitä taas sitten paranisivat.

Kävin töitten jälkeen tänään kirpparilla ja löysin kankaan, joka halusi tulla minulle kassiksi. Piipahdus äidin luona kahvilla ja sitten kotiin ompelemaan. Itsellenikin yllätykseksi sain kassin valmiiksi yhdellä istumalla ja olen vielä lopputulokseen ihan tyytyväinenkin.Eilen ulkoilin lapsuudenystäväni kanssa ympäri Turkua ja vähän ympäristökuntiakin ja näimme kaikenlaista mielenkiintoista. Ihanin oli ehdottomasti Tuomiokirkkopuistossa oleva bussipysäkki, joka oli muunnettu olohuoneeksi (onneksi satuttiin eilen siitä ajamaan, tänään tuota kaunistusta ei enää ollut jäljellä!). Söin hyvän savulohipizzan ravintolalaivassa. Tänään olikin sitten taas paastopäivä ja kokeilin uutta vaahtera-palmusiirappipaastojuomaa, joka maistui ihan simalta, mutta takapotkulla... Siirapin lisäksi juomaan tulee sitruunan mehua ja cayennepippuria... Tosi hyvää!Hassuinta eilen oli oikeastaan Tamin patsas, joka oli nyt sitten siirretty Raision keskustaan jääkiekon mm-kisojen päätyttyä. Mietin asiaa lähinnä tuon takana näkyvän parvekkeen omistajan kannalta... En henkkoht haluaisi nähdä Tamin ahteria aina, kun parvekkeelle tulen kesäpäivästä nauttimaan.Surullisia uutisia tulee parastaikaa Mollan tyttären Mårranin synnytyksestä, toistaiseksi syntynyt kolme pentua ja kaikki ovat olleet kuolleita. Mitään tällaista ei osannut edes ajatella, surettaa kaikkien puolesta :'( Pennut ovat olleet todella toivottuja ja odotettuja ja sitten käy näin.

2 comments:

  1. Surullista tuo Mårranin juttu. En minäkään haluaisi ainakaan tuommoisen patsaan takamusta katsella. KASSI on hieno, ilma vähän kyseenalainen, mutta nauti silti lomastasi. Askartelu on hyvä vaihtoehto jos sataa eikä voi esim. leikata nurmikkoa tai tehdä jotain muuta tylsää pihahommaa. Pysäkin olisin tahtonut livenä nähdä, mut onneksi otit kuvan. Hyvää loma kamu.

    ReplyDelete
  2. Minä olin lomalla tämän viikon. Kylmää oli ja harmittaa mennä maanantaina töihin (olen ehdoton aurinkoihminen). Upea tuo kassisi. Ihanaa viikonloppua Sinulle.

    ReplyDelete

Kommentoi: