13 Apr 2013

252. Kevättä pukkaa

Nyt näyttää siltä, että meidän miesväki lähtee tästä Saloon automessuille, joten omaa aikaa luvassa tänään. Ei paha. Mitähän sitä keksis...


Kitaratunneilta keskiviikkona lähtiessäni huomasin naapuritalon seinässä tuollaisen kirpparikyltin. Täytyy käydä tutkimassa (kyltissä mainitussa nettiosoitteessa siis) josko siihen vaikka olisi tulossa uusi kirpputori - 20.4. näkyy olevan avajaispäivä.

Eilen illalla oltiin Turun konserttitalolla kuuntelemassa Jaakko Saariluoman ständappia. Nauruterapiaa tuli pari tuntia oikein isolla kauhalla. On se asetelma vaan aika mieletön, kun miettii. Tyhjä lava, mikrofoni, värivalot ja yksi mies. Vastapuolella tuhatkunta kuulijaa (täysi sali oli). Ei siihen ihan jokainen pysty. Hyvä että joku kuitenkin!


Nyt sataa vettä ja lämpötila on kunnolla plussan puolella ollut jo kaksi yötäkin, jospa nämä lumet nyt lopullisesti sais kyytiä että tulis se oikea kevät hiirenkorvineen ja allergialääkkeineen, aah!

1 comment:

  1. Joo toivotaan että lähtee...siis lumet. Reseptin hain eilen Pansiosta töistä lähtiessä, joten nyt pitäis sitten vielä saada ittensä apoteekkiin hakemaan duactii ja muuta, jotta henki kulkee.

    ReplyDelete

Kommentoi: