11 Apr 2013

251. Pyörryksissä

Tänään oli niin asiapitoinen päivä, että heikompaa hirvitti. Pää humisee vieläkin ja lonkka huutaa hoosiannaa huomenna, kun kannan tämänpäiväisen materiaalipläjäyksen kiven sisään, sen verran tuhti paketti on mukana. Mutta hengissä selvisin ja se on jo hyvä. Onneksi päivän pääesiintyjä oli hyvä, joten päivän aiheuttaman uupumuksen tajusi vasta tilaisuuden päätyttyä. Olin kansallisarkiston koulutuksessa sähköisestä asianhallinnasta Turun maakunta-arkistossa.

Polvi tokeni silleen loistavasti viime viikkoisesta peljätyksestä, että menin sittenkin jo maanantaina töihin. Tämä viikko on mennyt totutellessa työntekoon lomalorvailun jälkeen. Kitaratunneilla olin keskiviikkona ja ne olivat jo tämän kevään viimeiset tunnit, joten nyt täytyy vain pitää itseään niskasta kiinni, jotta tulee soiteltua viikottain, koska "kesä"tauko on noin viiden kuukauden mittainen. Syyskauden alkua odotellessa... Melkoisen lyhyt lukuvuosi työväenopistolla on, vaan ei maha mittään.

Yhdet sukkaset Alinalle tein, harjoittelin krokovirkkausta vähän omaan makuun soveltaen, mutta tein varsien jatkoksi sukat enkä tossuja. Katotaan nyt, mahtuvatko jalkaan, kun likka seuraavan kerran vaarilaan tulee. Meillä on kuitenkin lattiat aina vähän vilposet, niin aattelin, että ois hyvä olla villikset Allullakin käytössä.

Päätin, että en yritä tuota raitalankaa osuttaa molempiin sukkiin samaan kohtaan, ja miten kävi! Oletko ikinä nähnyt symmetrisempää paria!!! Minä en ainakaan ole :D

Tällaisia tällä kertaa, täytyy tästä hankkiutua petin puolelle, huomenna on vielä aikainen herätys ja pitkä päivä tiedossa. Huomenillalla nimittäin luvassa standuppia á la Jaakko Saariluoma. Tenat kuntoon ja baanalle!

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: