2 Apr 2013

249. Ei enää tori.fi:tä

Mua rupesi tosissaan jurppimaan tänään, kun jälleen kerran tori.fi-palvelun ilmoitukseen reagoidessani sain myyjältä viestin, että tavara on jo myyty ja kippishei.

Ei sieltä viitti enää edes katsoa mitään, kun joko tuote on myyty (eikä ihan just minuutti sitten) tai sitten myyjä ei vastaa viesteihin. MIKSEI NE PÖLÖPÄÄT VOI POISTAA NIITÄ ILMOITUKSIAAN SIELTÄ, KUN OVAT KAUPPANSA TEHNEET! Juu, ei viitsitä, kun ei siitä ole itselle mitään hyötyä. Se olisi vaan toisten ihmisten huomioonottamista ja sehän nyt on ihan turhaa puuhaa. Arrrgggggh!

Huuto.netin kaupoissa olen ainoastaan kerran törmännyt myyjään, joka oli ns. myynyt tuotteen epähuomiossa ja palautti rahat heti (uskon kyllä, että siinä hinta jäi niin alhaiseksi, ettei myyjä vaan halunnut sitä myydä muttei ollut laittanut hintavaraustakaan, jotta muka näyttäisi siltä, että tuote irtoaa edullisesti).

Mä haluun puoliakustisen kitaran!!!

Pesin auton tänään. Huh män jösses että oli peeaskanen. Mutta enpä ole koko talvena pessytkään... joten ihmekös tuo!

3 comments:

  1. Peseks munkin auton...HITTO mä alan boikotoimaan TORI:fitä,en sielt mitään oo ostanut mut nyt en ainakaan osta....kele.

    ReplyDelete
  2. En mä ainakaan jaksa nyt vähään aikaan sieltä mitään katsoa. Eihän se ole sillä hyvä, että näkee ilmoituksen, vaan ensin teet jonkinaikaa salapoliisityötä netissä, että onko ko. kapine sellainen, että sen yleensä haluaa ostaa ymsyms, mulla meni ton eilisen kanssakin varmaan tunti taustoja kaivellessa. Sitten vasta laitan viestin myyjälle ja teen tarjouksen. Vähänkö ketuttaa saada vastaukseksi, että meni jo.

    ReplyDelete
  3. Ja ei, en pese sun autoa ;D

    ReplyDelete

Kommentoi: