11 Mar 2013

240. Lakossa!

EI ole syömälakko eikä juomalakko vaan käsityölakko.

MISTÄ tuli mieleen, että radiossa syksyllä pitivät lakkoa jostain asioista, yksi ei käyttänyt hissiä vaan käveli aina rappusia ja toisella oli joku vastaava kunnonkohotusmissio. MUTTA nämä käyttivät tästä projektista sanaa paasto. Sanoivat, että hissipaasto. Vaikka pitivät hissilakkoa. Onko mehupaasto sellainen, ettei juoda mehuja? Ei, vaan sellainen, ettei juoda MITÄÄN MUUTA KUIN mehuja. Hissipaasto siis tällä logiikalla tarkasteltuna tarkoittaisi sitä, että käytetään AINOASTAAN hissiä eikä ollenkaan rappusia. Teki NIIN mieli soittaa radioon... vaan jätinpä tekemättä. Mutta tuli nyt kumminkin avauduttua tästäkin päänvaivasta, ihan sivujuonteena tuohon omaan juttuun tuli nyt mieleen.

NIIN SIIS nyt on kulunut 12 päivää ilman käsityötä ja päätin tuossa jossain vaiheessa, että lakko jatkukoon käsityömessuille asti. Onneksi messut ovat Turussa jo tulevana viikonloppuna ja sunnuntaina ollaan sinne menossa, joten eiköhän tämä jo tästä mene omalla painollaan.


OIKEASTAAN lakko oli ainoa tapa saada piiskattua itseni kitaraläksyjen pariin. Käsityötähän EI VOI laskea räpylöistään hetkeksikään, että edes muutaman minuutin soittelisi välillä. Ei auta edes se, että nautin kitaransoitosta ihan siinä missä käsitöiden tekemisestäkin. Kudin vaan pitää otteessaan. Kitaratunteja on tälle keväälle jäljellä enää 6 ja olisin ollut jo ihan pihalla, ellen olisi nyt tarttunut itseäni niskasta kiinni ja tukevalla otteella.

TÄSSÄ kuva joululomalla väsäämistäni lapasista, jotka sain vihdoin männäviikolla lähetettyä saajilleen, kun ei mitään uutta esiteltävää nyt ole. Ainakin lasten lapaset ovat kuulemma olleet jo käytössäkin.


HUOMENNA tiedossa onkin sitä kuuluisaa "ihan jotain muuta". Menemme pienellä mimmiporukalla pääsiäiskanakulhokurssille. Jo nimi naurattaa, saa nähdä millainen ilta on tulossa.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: