1 Mar 2013

239. Pari pientä juttua

ENSINNÄKIN tämä:

Tuollainen mainos oli facebookissa. Miten hitossa puoleen hintaan myytävästä tuotteesta jää maksettavaksi vain postikulut, oli lähtöhinta sitten mikä hyvänsä?!?!

TOISEKSI tämä:

"Vanhanajan" merkkareita saa nyt kaupasta pusseissa. Samassa pussissa on niin salmiakki- kuin hedelmämerkkareitakin (mikä on sinänsä ihan tyhmää, ennen sai irtsareina ostaa niitä kummista tykkäsi). Näin jossain lehdessä jutun, että niihin on tehty tuollainen tukehtumisenestokolo. Että kun (ei jos) karkki jää kurkkuun poikittain, on joku kolo, mistä ilma kulkee. Varmaan ihan järkevää. Nyt kun ostin pussin kokeeksi mussuteltavaksi, mietin kuitenkin, että tukehtuuko noihin mustiin ainoastaan? Ne kun olivat ainoat, joihin tuo hengitysaukko oli tehty. Hedelmäiset ovat kauniin pyöreitä. Halkaisijaltaan ihan samankokoisia kaikki, mutta ilmeisesti vain musta on tappava ase.

KOLMANNEKSI tämä:

Jee, toinen revontulihuivini valmistui edellispäivänä ja eilisen päivän pingotuttuaan se näyttää nyt tältä. Huivi ei ole mikään kietoutumis-shaali, tein sen ihan ohjeen mukaan tällä kertaa eli n. 140-kerroksiseksi. Lankana Schoppelin Lace ball, tosi ohut pitsineulelanka. Leveys on n. 150 cm ja korkeus n. 70 cm. Mutta kaunis se on, huh huh. Kyllä siinä silmä lepää.

2 comments:

  1. NIIN ja ne merkkarit ei sitten maistuneet ollenkaan vanhan ajan merkkareilta, ei sitten yhtään. OLIN PETTYNYT!!! Haribon isot merirosvorahat maistuu enempi oikeilta merkkareilta kuin nuo muka paluun tehneet, huijausta, sanon minä. HUIVI on upea ja tekis mieli jotku kuoret tilata 50% alella postikuluilla :)

    ReplyDelete
  2. Kyllähän se oli arvattavissakin, ettei ne samanlaisia oo.

    ReplyDelete

Kommentoi: