16 Feb 2013

237. Teeveestä tuttu

TOISEN KERRAN eläissäni olin eilen tv-ohjelman yleisössä istumassa. Ensimmäinen televisio-esiintyminen tapahtui kymmenisen vuotta sitten jossain Koivusalo/Hallikaisen ohjelmassa, jonka nimeä kukaan paikallaollut ei ole muistanut (ei ollut Tuttu Juttu). Silloin olkapääni vilahti vissiin kerran koko ohjelman aikana näkösällä, koska istuin jonkun tolpan katveessa :D

TÄLLÄ KERTAA oli hurjasti paljon parempi onni, kun riehakkaan mimmiporukan kanssa suuntasimme Pöllölaaksoon Korkojen kera -ohjelman yleisöksi. Yleisössä oli tietysti muitakin, mutta meitä oli 20-henkinen Meri-maijaporukka liikenteessä ja meno oli sen mukaista. Kaksi alariviä on meidän sakkia (kuva suurenee klikkaamalla), loppuosa porukasta istui tuon keskikäytävän toisella puolella samanlaisessa katsomossa ja heitä ei paljoa ohjelmassa näkynyt. Olen rinkuloinut itseni (ja Katjan siinä samalla taustallani) keltaisella viivalla.



KUTEN KUVASTA näkyy, Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren haastateltavina ohjelmassa vierailivat Aira Samulin ja Helena Lindgren. Heidän lisäkseen ohjelmassa piipahtivat Ville Niinistö, Krista Siegfrids ja pari jonkun seikkailija-ohjelman tyyppiä. Koitettiin kaikille tasapuolisesti aplodeerata, ettei kukaan mieltänsä pahoittaisi.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: