11 Feb 2013

236. Laskiaisen välipäivä

Eikös nyt ole vähän tällainen välipäivä, kun eilen oli laskiaissunnuntai ja huomenna on laskiaistiistai. Itsellä jää kyllä mäenlaskut sun muut riehat väliin, sairaslomaa jatkettiin kolmella päivällä, kun ei tämä lenssu taho antaa periksi. Jos torstaina sitten olisi taas iskukykyinen. Harmittaa kyllä ihan helkkaristi, kun en sitten tälläkään viikolla pääse kitaratunneille.

Viljamin sukat valmistuivat eilen, muuta tolkullista en sitten saanutkaan aikaiseksi. Kaivoin noroiksi aiemmin luulemani dropsit esille ja haluan niistä alkaa vääntää jotain huivia. "Jotain" kertonee selkeästi, että en tiedä yhtään millaista huivia, joten puikkojen kanssa vietetty aika on sukkien jälkeen mennyt lähinnä hahmottamiseen. Ajattelin, josko saisi suunniteltua huivin, jolla voisi osallistua Novitan kilpailuun. Aika näyttää miten käy. Johonkin tämä ajatus- ja hahmotusleikki on kuitenkin johtamassa, koska tuntuu, että ajatus huivin toteutukseksi tarkentuu joka yrityksen jälkeen.
Täytyy nyt tähän vielä lisätä, että sukat (kuten myös eilen vilautetut lapaset) on tahallaan tehty eritavalla raidoittuviksi. Mä en koskaan saa kuitenkaan niitä tasaraitoja menemään just jämptisti samaan kohtaan, joten päätin tehdä raidat kunnolla erilaisiksi. Tämän varmistamiseksi tein jopa niin, että kudoin lankaa eri suunnista (lapasissa tämä näkyy paremmin, kun on pieniä tehosteraitoja väleissä siinä langassa).

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: