13 Jan 2013

228. Koukussa puikkoihin?

Eihän tästä tule yhtään mitään, kun en saa noita puikkoja ollenkaan jätettyä syrjään!

En ole kitaraan koskenutkaan koko joululoman aikana, kun koko ajan vaan pitää kutiloida. Kitaratunnit alkavat nyt kuitenkin ensviikolla jo, että ei olis pahitteeksi vaikka vähän soittelis ennen ensimmäistä tuntia.

Huubi on nyt valmis mutta vielä kuvaamatta, joten siitä sitten kuvaa myöhemmin. Uusin vihonviimeinen villitys on pitänyt käteni työteliäinä nyt viikon verran. Ostin kirjakaupan alesta "Varpaista varteen" -sukkakirjan ja viikko on mennyt täysin uutta ja ihan ihmeellistä asiaa opetellessa. Kirjan oppien mukaan sukat neulotaan PAITSI hassusta suunnasta eli varpaista aloittaen, ylöspäin yrittäen, niin MYÖS omituisella tavalla: kaksi sukkaa yhtäaikaa yhdellä pyöröpuikolla.

Siinä on kuulkaa saanut kerran jos toisenkin tavata lauseita ja katsoa kuvista, että näyttääkö oma tehelmys yhtään siltä, mitä mallikuvissa! Lopputuloksena on kuitenkin aikaansaatu yhdet mallisukat ja edellisehtoona aloitin sitten "oikeat" sukat itselleni.

Tässä kuvasatoa viikon ähertelyn tuloksista:
Tänään jatkunee. Jos nyt kuitenkin ottaisi kitaran hetkeksi käteen, jotta tuntuma sentään säilyy...

2 comments:

  1. Kova mimmi kutiloimaan, mut harjottele ny sitä kitarointii välillä :) Hienot oikeet sukat tuloo, hyvä ettei tartte väärii pitää. Huivini mun edistyy hitaasti ja varmasti ja ehkä sen tänän talvena saan vielä käyttöön.

    ReplyDelete
  2. Hätäkös tässä, tuleehan noita talvia!

    ReplyDelete

Kommentoi: