5 Jan 2013

227. Paskamutsi.fi

Hellurei täältä laiskuuden valtakunnasta. Kyllähän mä siis kaikkea puuhaan, teen ja touhuan, mutta mitään hirveän tylsää en kyllä saa itsestäni irti, en millään. Kuten pitkävartiset miehen villasukat - jäiks! Poika on jo hyvä tovi sitten pyytänyt, että tekisin hänelle pitkävartiset villasukat käytettäväksi VPK:ssa saappaiden sisällä.... muttamutta... aina on jotain kivempia projekteja vireillä. Hetken jo näytti siltä, että mummu tulee ja pelastaa, mutta hänellä hyytyi käsi ja kun ensiyritys meni sudeksi (sukkien varret olivat liian kapeat eivätkä menneet jalkaan), heitti mummukin puikot nurkkaan ja pallon takaisin mutsiparalle.

Tänään kauppareissulla Ugissa poikkesin kirpparilla ja eikös siellä ihan ensimmäisessä loosissa ollut laiskajaakon pelastus: joku ihana ihminen oli kutiloinut sukkia oikein urakalla ja miesten kokoiset pitkävartiset seiskaveikasta tehdyt harmaat sukat vetivät puoleensa kuin magneetti. Mukaanhan ne lähtivät.

Tekeekö se minusta huonomman äidin? Auts.

Sukat ovat kuitenkin tosi hyvän mallisen näköiset, juuri sellaiset, että varmaan pysyvät jalassa hyvin kovassakin menossa - ja sitähän on tiedossa palokuntalaisen saappaissa. Titta itte:
Aivan järkyttävän hienot. Plus että joku mammeli tuli nyt tosi onnelliseksi, kun saa vähän lankarahaa takaisin ja uusia ostettua. Tämä oli muuten jo toinen käsityöostokseni kuukauden sisään. Novitan lehdessä varmaan marraskuussa oli tosi hieno pipo, jonka mielessäni laitoin to-do-listalleni, mutta kun Mynämäen kirpparilla näin ennen joulua kolme näitä pipoja myytävänä, en epäröinyt kuin tovin - listani on sen verran pitkä, että tämä talvi ei välttämättä olisi riittänyt tuonkaan pipon toteuttamiseen. Plus että sillä hinnalla alkaa jo miettiä puikkojen kilkuttamisen mielekkyyttä ihan tosissaan, pipo maksoi kympin.

1 comment:

Kommentoi: