3 Nov 2012

218. Virkistävää vaihtelua

Vaikka vuorosairastelu kotipoppoon kanssa loppui, olemme työparini kanssa pitäneet tästä uljaasta perinteestä kiinni. Emme neljään viikkoon ole olleet yhtä aikaa töissä :D Nyt kun minä taas kuntouduin ja torstaina töihin palasin, sain kuulla, että hän oli jo keskiviikkona kaatunut tautivuoteelle. Saa nähdä, mitä ensiviikolla tapahtuu...

MUTTA koskaan ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin. Sairastaessa sain (kerrankin ajoissa!) aikaiseksi tilata tämänvuotiset joulukortit ifolorilta. Tiistaina tilatut kortit olivat jo eilen postilaatikossa! Ihan en meinannut silmiäni uskoa, että se voi tapahtua noin nopeasti, ilmeisesti vielä ei joulukiireet ole alkaneet. Olen tosi tyytyväinen siihen, millaisia niistä tuli. Tässä vaiheessa elämää voi jo pistää historian siivet havisemaan ja etsiä eletystä elämästä tähtihetkiä, joita käyttää tällaisissa projekteissa, joten kuva, jonka korttiin valitsin, on noin 15 vuoden takaa. Nyt on yksilölliset, itse suunnitellut, vaikkeivätkään käsin piperretyt kortit valmiina, ihanaa.

En mä sitä silti nyt vielä voi näyttää! Muutamat blogin lukijat ovat joulukorttilistallani ja heillehän olisi ihan tylsää saada jo nähty kortti sitten kun se lähettämisen aika on. Kortit tulivat tuollaisissa ihanissa värikkäissä taskuissa - nuo talonkuvat ainakin on ihan pakko säästää askarteluihin, sopivat atc-kortteihin kokonsa puolesta just eikä melkeen. Kunhan taas joskus askartelen...

Revontuli on melkein valmis, mutta sen teko pysähtyi tiistaina, kun totesin, että aloitin huivin "lopettelurivit" liian aikaisin jäljellä olevaan lankamäärään nähden ja nyt mietin, että puranko (jäiks!) vai.... INHOTTAVAA!!! HALUAN SEN VALMIIKSI ÄKKIÄ, en halua purkaa mitään, mutta jos jätän sen tuollaiseksi, tuleeko se aina harmittamaan??

Happy Halloween, hyvää Pyhäinpäivää nyt vain kaikille, tämä päivä mennee eilisestä laivareissusta palautumiseen ja oleiluun. Laivareissu oli se "virkistävä vaihtelu", mihin otsikossa viitataan. Tuli naurettua ja vähän laulettua ja hiukan kokoustettuakin - kaikkea muuta sopivassa suhteessa, mutta karaoketuokiot laivalla ovat ihan liian lyhyitä.

1 comment:

  1. Mekin teetimme kortit Ifolorilla. En ole kyllä enää vuosiin jaksanut omia askarrella, joten aina nämä kauppojen eurolla kymmenen -korttipussit voittavat. Hyvää pyhäinpäivää!

    ReplyDelete

Kommentoi: