25 Oct 2012

216. Vuorosairastelua ja tikutusta

Ensin sairasti sälli sitten minä ja nyt on isäntä puolikuntoisena pyörinyt tuossa jokusen päivän. Töissä kiertää sama iloinen ralli, siispä nyt on loogisesti ottaen työparini vuoro sairastaa ja minun olla töissä :D Voi näitä syksyjä!

Alkuviikosta olin Tuusulassa pari päivää, onneksi tauti helpotti ennen kurssiajankohtaa, jotta pääsi sinne kumminkin suht täyspäisenä.

Reissussa oli iltasella aikaa tehdä revontulihuivia. Yöllä oli aikaa tehdä revontulihuivia. Tauoilla oli aikaa tehdä revontulihuivia. Kotiin tultua piti jatkaa huivia... Siitä ei vaan pääse eroon! Aina "kerros vielä..." ja toinen ja kolmas jnejnejne loputtomiin.

Onhan huivi nyt sitten tietysti edennytkin mukavasti. Nyt on jo kertaalleen kaikki värit kudottu ja olen kyllä tositosi tyytyväinen tuohon lankaan!Tänään tuli ensimmäiset lumet ja rakeet niskaan Turussa, saa nähdä saanko kesäkumit pois alta tänään vai mennäänkö huomenna tuurilla jos lunta tulee enemmänkin.

Hain unitutkimusvermeet tänään lainaan, yöllä pitäisi nukkua niiden kanssa ja aamulla palauttaa poliklinikalle, samalla otetaan verikokeet. Lääkäriaika on sitten 8.11. kun joku viksu sitten on tulkinnut dataa, mitä koje ensiyön aikana rekisteröi. Hyvät ohjeet ainakin annettiin, pitäisi osata käyttää.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: