6 Sep 2009

136. Sunnuntaipläjäys - ei sisällä kulttuuria!

Rauhallisesti alkanut päivä sai kaikenlaisia käänteitä vanhetessaan ja loppujen lopuksi onkin ollut ihan riittävästi menoa ja vipellystä. Nyt pitää jo rauhoittua kotiin, huomenna on taas työpäivä.

Aamulla lähdettiin "Syysheikki"-tapahtumaan, joka on vanhojen autoharrastajien rompetori-tyyppinen tapahtuma. Siellä tein neljän euron investoinnin (isäntä ei ostanut mitään):Suomen kartan mallinen piparimuotti (on sen läkkipeltisepän tekonen kuulemma, joka joskus Pauligin kahvimainoksessa teki semmosen pienen maitokannun). Oishan tossa vähän toivomisen varaa, mutta kyllä sen Suomeksi tunnistaa. No tästä syystä oli ihan pakko tehdä taikina jotta sain kokeilla miten muotti toimii käytännössä ja nyt täällä on tosi ihana tuoksu (ei joulupipareita vaan vaaleampia, inkivääriä ja siirappia vaan mausteena).Se aamuinen kierros sisälsi vielä käynnin kirpparilla (mistä ei kylläkään ostettu yhtään mitään) ja Naantalissa josta haettiin nuorempi tytär kotiin rapujuhlaviikonlopun vietosta.

Kotona laitettiin ruoka ja syötiin (lihaperunasoselaatikkoa - riittävästi myös huomista varten tietenkin) ja sitten aloinkin katsella sillä silmällä tuota tuhottavaa kirjaani.... Selailin ja löysin tehtävän, jonka päätin toteuttaa. Kirja piti laittaa kiinni ja kirjoittaa tai raapustaa siihen reunaan jotakin. Tehtävä suoritettu:(Joko Tetra löysit sopivan opuksen...........???)

Tuon kun sain raapusteltua soi isännällä puhelin ja hän kysyi sitten multa, että lähdetäänkö ostamaan yksi auto - ja niin me taas mentiin, Raisioon tällä kertaa. Tämä romu tuli tosin ns. varaosiksi, toivottavasti siitä jotain kelvollista hänen BX-projektiinsa löytyy.

Kotiin tultiin tovi sitten ja tähän päätteeksi päivän kissakuva (ettei tule pyyhkeitä). Poijjaat nukkuivat kaulatusten tossa keinutuolissa, heräsivät, kun laitoin ruokakipot lattialle ja pohtivat tuossa juuri, että onko nälkä vai eikö ole, kun toiset, virkusemmat, ryntäsivät heti syömään. Nämä tulivat ainakin sillä hetkellä siihen tulokseen, että vielä kyllä ramasee niin makiasti ettei jaksa ylös nousta ja kellahtivat takaisin nukkumaan tuolillensa.

1 comment:

  1. Kyllähän minä paikal oon, mut missäs sinä..? ko nii harvo tääl..jaa..nii..töis..;D
    On mulla kirja ;D mutten älyn jot se pitäs ol nidottu,,hm.. oompaha tehnykki jo noi molemmat ;D laitan kuvan huomen..kiitti
    On sul siel nätei katei...

    ReplyDelete

Kommentoi: