5 Sep 2009

135. Tuhoa tämä kirja

Ostin viikolla paitsi Anskulle synttärilahjaksi, myös itselleni Wreck this journal -nimisen kirjan. Eihän tällaisesta malta itse jäädä itse sivuun ja toisille vain antaa!

Takakannesta löytyi ensimmäinen tehtävä: kirja käskettiin teipata kiinni ja postittaa itselleen ja sen tietenkin tein heti. Postin jäljiltä kirja kotiutui lähes priimakunnossa ja tosi hienolla postileimalla rikastuneena - taitaa olla oikein käsin leimattu kun on noin täydellisesti onnistunut. Anskunkin kirja oli ollut hyvässä hapessa perille päästyään.

Kirjassa on joka aukeamalla ohje, mitä kullekin sivulle pitää tehdä - osa kuuluu tuhota eri tavoin, osaan sivuja tehdä tehtäviä. Tuo tullee etenemään hitaasti, mutta ohessa näytiksi ensimmäinen sivu, jota tässä loppuviikolla olen askaroinut - käteni kuva (jota en tosin malttanut jättää vain ääriviivoiksi...).

Kaikkea kivaa ne keksii (kiitos vaan Riikka vihjeestä!).

Jos kiinnostuit ehkä tahtomaan tätä itsellesikin, ainakin booky.fi-osoitteesta saa näitä, sieltä minäkin tilasin. Hinta oli 11,20 eikä mitään postikuluja päälle ja seuraavana päivänä oli paketti postilaatikossa - loistopalvelua siis jota voi hyvin suositella.
...

4 comments:

 1. Hih..kerro sää kaik mitä siin pitää tehd. ni mää teen sen tavallisest kirjast. Näytän sit tääl. Seko on tietty englanttii, jota sit tietty en taas ymmär tarppeeks ;DD Ihmine on kekseliäs.

  ReplyDelete
 2. No kyllä tästä nyt hehkutetaan. En kyllä raaskii tilata!

  ReplyDelete
 3. Birrel kerron jot en määkä tälhetkel voi sitä ostaa, ko en tied paljonko teen ja ymmärrän, sitä engelskaa. Siks aionki tuunat jonku vanhan kirjan. Tytöt ko lupas kertoo mitä siin tehdää, ain joskus. katotaa sit myöhemmi :D

  ReplyDelete
 4. Makea kädenjälki! Sitä en olekaan vielä tehnyt:

  ReplyDelete

Kommentoi: