14 Jul 2009

126. Kirjekuori Pajan ArtiinKun piti kuitenkin kuori valmistella Ameriikkaan lähtöön, niin samantien ajattelin sillä sitten Pajan Artin a-haasteeseenkin osallistua :DD Usein näitä korttivaihdon kirjekuoria muutenkin leimailen, laitoin nyt vähän keskimääräistä enemmän väriä pintaan, mutten mitään isoja kruusauksia tehnyt lisäksi.

Leimailin sitten vielä yhden atc-kortinkin kun kerran puhti oli päällä :D

Game over

Tuo domino-leimasin saatiin tänään Anskulta, menin sitä ääneen ihastelemaan ja hänellä kun oli niitä kaksi, antoi toisen meille - kiitos vaan vielä, se on ihana ja varmasti monikäyttöinen!

Anskun lähdön jälkeen tänään käytiin vanhemman tyttären kanssa Kustavissa hänen vanhoja (no entisiä, ei ne niin vanhoja varsinaisesti ole) työnantajiaan moikkaamassa ja savipajalla tietty myös poikettiin, kun nurkilla kerran oltiin. Koko reissulta ostin ainoastaan yhdelle ystävälle synttärilahjan, itselle tai kotiin en mitään - mutta niitä ihanuuksia on mukava vain katsellakin.

Huominen vielä kotosalla, sitten loppuviikoksi kesälomareissuun ja nokka kohti Pohjois-Savoa.
...

2 comments:

  1. Ihania, mäkin tässä Wallanderia katsoessa tein pari korttia lisää. Täytynee varmaan laittaa aamulla blogiin. Tutun näköinen dominoleimasin :D

    ReplyDelete
  2. Onpa ihana kirjekuori sekä atc! Ja yhteistyökorttinne myös ovat todella kauniita.

    ReplyDelete

Kommentoi: