14 Jul 2009

125. ATCeet Pajan Artiin

Nämä kortit on haasteblogissa jo nähty, koska Ansku oli ehtinyt blogiinsa ne ennen mua päivittämään, mutta laitan nyt omalta osaltani silti myös näytille. Meillä kun oli tänään sellainen kahden hengen askartelutapaaminen.

Ensin Ansku sai stanssailla taustoja korttiaskarteluihinsa mielin määrin, sinä aikana minä kuolasin märäksi kaikki Anskun mukanaan tuomat askartelukirjat ja norjalaiset askartelulehdet - voi wau! Lopuksi päätettiin tehdä muutama atc-kortti.

Tässä kuvassa neljä atc-korttia, jotka on ryhmätyönä tehty. Ylärivin korteissa on Anskun tekemät taustat, minä tein niihin viimeistelyt ja alarivin korteissa toisinpäin, Tatsin tausta ja Anskun viimeistely.Pajan Artin aihe käytiin katsomassa ennen kortintekoa, että josko vaikka sopiva aihe sieltä löytyisi ja kävikin niin hyvin, että haasteena oli tehdä atc-kortti pelkästään leimailemalla - mikä oli sikäli tosi passeli, että meillä oli tarkoituskin leimailla toistemme leimoilla kuvia itsellemme, joten leimat olivat jo pöydällä esillä, kun aiheen näimme :D Oli tosi kiva tehdä tällaista välillä.
.

3 comments:

 1. Todellakin anskun blogissa jo näitä ihastelin ja kadehdin tuota MonaLisa-leimasinta.Hauskaa tuollainen kimpassa puuhailu ja lopputulokset tosi hienoja.
  Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan teille molemmille.

  ReplyDelete
 2. Kyl me vaa hienoi korttei saatiin aikaiseksi :D Oli mukavaa ja se sun piha on ihqu, ne kukat on ihanii kun niitä on niin pal ja kauniita. Oli kiva nähdä kaikki sun pienokaisetkin pitkästä aikaa-karvoilla ja ilman :D

  ReplyDelete
 3. Upeita taas! Ei toi sattumalt? toi "usko unelmiin" olis vaihdettavis?!?!?? Tai sit edes, mist ton naisen proviilin vois ostaa?

  ReplyDelete

Kommentoi: