7 May 2009

93. Palkinnot esiin ja muuta pientä

Olen lähettänyt Liisa Ihmemaassa -decoon osallistuneiden kesken arvotut palkinnot saajilleen. PoetBoy sai tällaisen täsmäiskupalkinnon:


Kahdelle Sannalle lähti pääpiirteissään samanlaiset, atc-painotteiset palkinnot, koska molemmat ovat atc:n tekijöitä:


Nyt tämä homma on hoidettu, kiitos vielä kaikille osallistujille, teitte ihania sivuja ja deco on aivan upea.

Skinnyviikko-haasteeseen tein äsken kortin, siitä tuli vähän väritön, mutta nyt saa mennä tuollaisena, kun en oikein keksinyt, mitä se kaipaisi.


Eilen tein pari atc-korttiakin, kun sain Ammeerikan paketin, jossa oli uusia leimasimia. Pitihän niitä heti testata.


Totesin leimailtuani, että noissa kelloissa (siinä arkilla tuli kolme erilaista kello-leimasinta, lisäksi tuo poika ja muutama teksti, kuten tuo play every day) on kellotaulu peilikuvana, liekö tahatonta vai tarkoituksellista, sitä en tiedä, eikä se näissä jutuissa mitään haittaa. Alan tehdä pelkästään kortteja, joiden nimi on "If I could turn back time" :DD

Tyttären kädestäkin on nyt kuvia, mutta en arvaa tänne laittaa - joku heikkohermoisempi jos osuu kohdalle, niin lähtee taju kankareelle. Tyydyn vain toteamaan, että hurjaa on jälki, itku meinas tulla kun kuvat näin vaikka itse niitä pyysin ja nähdä halusin. Sairaanhoitaja, joka haavat joka päivä nyt putsaa, ystävällisesti käden kuvasi tyttären kameralla.

4 comments:

 1. Kiitos aivan ihanasta yllärilähetyksestä, Tatsi :) Josko tämä nyt piristäisi ja antaisi lisää virikkeitä tehdä ATC-kortteja! Kiitos vielä kerran, ja toivotaan, että tytön käsi paranee pian!

  ReplyDelete
 2. Kylläpä teillä päin todella tapahtuu. Olen ihan järkyttynyt tyttäresi onnettomuudesta. Itse pelkään koiria ja tämän jälkeen vielä enemmän. Tyttärellesi myötätuntoiset terveiset ja pikaisen paranemisen toivotukset! Mukava oli nähdä, millainen palkinto on tulossa, juuri sellaista mitä tarvitsen. Kiitos jo etukäteen!

  ReplyDelete
 3. No en suosittele niiden kuvien näyttämistä, sen yhden kuvan katsoin missä oli käden sisukalut pihalla ja enempää en uskaltanut katsoa.
  Urhea likka se Pirre, terkkuja ja pikaista paranemista täältä toivotan ma.

  ReplyDelete
 4. Eheei, kyllä ihan itse kuvasin!

  ReplyDelete

Kommentoi: