5 May 2009

92. Skinnyviikko ja palkinto- ym. päivitys

IHAN ensinnä haluan tiedottaa voitokkaille deco-sivun tekijöille, että lohdutuspalkinnot lähtevätkin matkaan vasta huomenna. Pääpalkinnon PoetBoylle olen jo toimittanut perille. Postaan ne sitten kerralla kaikki, etukäteen en viitsi paljastaa, kun sitten on ihan tylsää jos tietää mitä on tulossa (vaikka ei se mitään niin ihmeellisen merkillistä ole, mutta jotain pientä (toivottavasti kivaa) kumminkin).

Pahoittelen viivästystä, on vaan ollut ylenmääräistä vipinätä elämässä koko ajan. Vanhempi tytär joutui koiran hampaisiin viime viikon lopulla ja leikattiin samantien. Hän pääsi eilen sairaalasta kotiin käsi paketissa ja kantositeessä ja vahvojen kipulääkkeitten kera. Nuoremman käytin sitten vuorostaan eilen ensiavussa, kun hän sai puuhommissa klapin päähänsä ja reikä ja verta, mutta siitä selvittiin liimaamalla. Meillä sattuu ja tapahtuu, tervetuloa vaan tänne jos elämä tuntuu tylsältä.

Tänään istutin neljä jätesäkillistä vuorenkilpiä, jotka sain viime viikon puolivälissä ystävältä, joka koittaa päästä niistä eroon. Laitoin ne tuohon pihasaunan rinteeseen, johon jo Anskun mökkinaapurilta aiemmin sain pari säkillistä samoja alkuja. Ei se täyteen vieläkään tullut, mutta eipähän ole enää niin tyhjän näköinenkään. Pihalla kukkivat jo sini- ja valkovuokot, idänsinililjat ja narsissit. Kukkapenkit on vielä perkaamatta, vanhat röntit tarttis käydä repimässä pois, mutta nyt taas törmätään tähän ajanpuute-asiaan.

Kävin näöntarkastuksessa, kun poliisia kiinnostaa, näenkö vielä ajaa autoa. Kuulemma saan kortin vielä pitää. Pojalta tarkastettiin samalla näkö ja sen tarkastuksen tieto olikin yllättävä. Hänen silmänsä ovat NIIN eri paria, että hänelle ei voi määrätä laseja, koska sitten hän ei näkisi mitään. Toinen silmä on ihan plusmiinus nollan silmä, toinen plus kolme! Hän on elänyt ikänsä sen hyvän silmän varassa ja sopeutunut siihen. Millä saisi vielä koulun terveydenhoitajan tämän viisauden hyväksymään............ OUTOA (ja mukava yllätys) oli se, että tuosta kuitenkin suoritetusta näöntarkastuksesta EI VELOITETTU MITÄÄN???????? Jäi kyllä hyvä mieli siitä käynnistä (Myllyn Silmäasemalla muuten), juttu selostettiin meille maallikoille tosi hyvin ja ymmärrettävästi.

Eteiseen ostettiin uudet matot, täällä ollessa on eletty vanhoilla epäsopivilla käytävämatoilla ja nyt isännän mitta tuli täyteen. Hain Turusta Reitalasta matot, sai juuri sopivan mittaiset. Näyttää hyvältä ja tuntuu kivalta. Viininpunaiset ovat, sopii ihan hyvin tuon ruskean yleisilmeen kanssa.

Kirsi-Marjalta sain hienon blogiystävä-tunnustuksen, josta lämmin kiitoshalaus.Skinnyviikon aihe tällä viikolla ajankohtaisesti ÄITI

Haasteeseen voit osallistua kommentoimalla permalinkin kera tähän postaukseen. (Ja se skinny-kortin kokohan oli 3 x 5 tuumaa.)

Ei kai nyt tällä kertaa kummempia. Olihan tätä tässä :D Tällainen sekalainen soppa tänään. Shaken, not stirred.
...

4 comments:

 1. HUH, teillähän on tosiaan tapahtunut! Kamalalta kuulostaa tuo koira-asia... Pelkään vähän koiria.

  ReplyDelete
 2. "Eteiseen ostettiin uudet matot"
  Minä luin eilen ostettiin uudet autot. Luin loppuun asti ja aina matoista tuli auto. Arvaas nauroinko kun huomasin lukihäiriöni!!!!!
  Tosta ylämummosta ---> Elämä on!
  Oikeesti onhan se harmi kun suomi ei pärjännyt, mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!!!

  ReplyDelete
 3. Huh miten tapahtumarikasta teillä on ollut :( Itsellä on onneksi ollut enempi askartelutapahtumia. Skinnyhaasteen kortti löytyy linkistä! Oikein Hyvää Äitienpäivää!

  ReplyDelete
 4. Tsemmppiä paranemiseen tytöil!! Täält löytyy mun kortti.

  ReplyDelete

Kommentoi: