27 May 2009

103. Ihka ensimmäinen BIA-kirjani

NÄIN KAUAN meni ennenkuin Bind it Allini pääsi tosikoitokseen.

Tein tyttärelle ja poikaystävälleen tupaantuliaislahjaksi kirjan, jota voivat täyttää ja käyttää niinkuin itse parhaaksi näkevät: omille kirjoituksille, vieraskirjana tai tapahtumapäiväkirjana, ihan mitä vaan tykkäävät. Tyhjät sivut odottavat täyttäjäänsä. Tyhjien valkoisten sivujen lisäksi laitoin kirjaan mustia ohuita kartonkisivuja, jotta voi vaikka valokuvia tai muuta liimailla talteen.

Etukansi
Etukannen sisäpuoli
Takakannen sisäpuoli
Takakansi

Leikkasin ensin kannet sellaisesta lähemmäs 3 mm:n paksuisesta kartongista ja päällystin ne skräppipaperilla, siihen sitten leimaa-liimaa-askartele kaikkea mahdollista, näytinpä etukannen kulmiin hiukan punchinellaakin. Kansien sisäpuolet viimeistelin marmorikartongilla. Sisäsivuilla toistuu siellä täällä tuo kannen kuva himmeänä taustakuvana - kuvan löysin jostain free stuff -sivulta netistä ja tulostin. Takakannen ruusu-sydän-häsmäkkä on lahjapaperista leikattu palanen. Niin ja on siellä muutama siirtokuvakin (rub-on), kansien sisäpuolilla siivet, kruunu linnun päässä ja ylälaidan kiemura ovat setistä, joka tuli jossain Ameriikan paketissa tässä joku aika sitten. Että vähän kaikkea mahdollista.

Aika näyttää miten koristeiden liimaukset pitävät, en laittanut mitään lakkaa enkä kiinnitettä pintaan, kun tuollainen luonnollinen look sopii mun mielestä vintageen parhaiten.

Muutama atc-kortti tuolla on työn alla, tarttis mennä viimeistelemään ...
...

3 comments:

  1. Hieno kirja... noita kirjoja haluan myös joskus opetella tekemään - näyttävät niin kivoilta ja mukava lahjaidea....

    ReplyDelete
  2. Kaunis kirjanen. Kiva kun tuo kierreselkämys on kahdessa osassa, se tuo oman lisänsä.

    ReplyDelete
  3. Hienon BIA-kirjasen olet tehnyt.Tykkään kovasti! Itse olen ihan addiktoitunut BIA-laitteeseeni:)Hassun hauska sana tuo "häsmäkkä":)))))))

    ReplyDelete

Kommentoi: