29 Mar 2009

81. Anne S:n haaste nro 36 ja skinnyviikko 35

Dream a little dream

Dream a little dream voisi olla tämän kortin nimi (ja ehkä tulee olemaankin, nimi on vielä avoinna).

NYT kävi niin, että löysin Anne S:n haasteblogiin tieni jotakin kautta tänään. Olenhan minä aiemminkin moneen otteeseen törmännyt ihmisten korteissa mainintaan "Anne S:n haasteeseen", mutten ole aiemmin saanut aikaiseksi kurkata, millainen haasteblogi on kyseessä. Tänään sitten menin. Ja onneksi menin :D

Siellä oli ihania haastekuvia, joista saa tehdä vapaavalintaisen kokoisen kortin. Uusi kuva aina uuden haasteen myötä. (Btw, oli muuten tuosta kortissanikin olevasta korsettikuvasta tehty kortti, jonka kautta sinne blogiin loikkasinkin - muistais vielä kenen se oli.... Manumiinan ehkä????) Haaste on vielä varmaan suunnilleen yhtä kauan pyörinyt kuin tämä skinnyviikkonikin (numeroinnista päätellen).

Pari viimeistä haastekuvaa (35 ja 36) suorastaan vaativat kortintekoon tässä iltapuhteina ja kortin valmistuttua päätin, että lyön kaksi kärpästä yhdellä iskulla (koska alkavalla viikolla ei taida askarteluaikaa olla juurikaan enempää kuin tällä päättyvälläkään viikolla): osallistun Anne S:n haasteeseen ja tuosta kortista otan aiheen seuraavalle skinnyviikolle. Näin ollen tämä kortti on jo etukäteen varattu, koska flickrissä meillä tehdään haastekorteilla myös vaihto ja tämä menee sitä kautta sitten jonnekin.

Skinnyviikon 35 aihe on siis HAAVE, UNELMA

Näin siis tällä kertaa. Ja mikäli haluat osallistua skinnyviikko-haasteeseen, jätä kommentti, jossa suora linkki haastekorttipostaukseesi, siinä kaikki.

Askartelun iloa kaikille - osallistuitpa skinnyviikkoon tai et!

6 comments:

 1. Uskomattoman ihana kortti. Todella kaunis.

  ReplyDelete
 2. Hieno kortti, pidän erityisesti sen tunnelmasta :)

  ReplyDelete
 3. Lämpimästi tervetuloa mukaan haasteisiini!! UPEA on korttisi, kertakaikkiaan :) Kiitos osallistumisestasi!

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo korttisi! Varmaan skinnynkin haasteeseen teen,mutta nyt asiani on,että molemmat kyselemistäsi atc-korteista ovat vapaana.Mielelläni vaihdan kanssasi tosiaankin pitkästä aikaa :)

  ReplyDelete
 5. :)
  Kyllä, oikein onnellinen kun napsuttelin itseni tuonne haasteblogiin, että kiitos vaan!

  Itseasiassa huomasin tämän postauksen kun tulin etsiskelemään sitä tähtivihkosen ohjetta -ja löysinkin, eka harjoituskappale on valmis... kiitos hyvästä ohjeistuksesta!

  ReplyDelete

Kommentoi: