25 Mar 2009

80. Matkailu avartaa

Olen tänään harrastanut kotimaanmatkailua :D Käytin äitini kylässä sellaisen ihmisen luona, jonka hän on viimeksi nähnyt yli kuusikymmentä vuotta sitten :o

Olimme siis Hyvinkäällä (missä, btw, en ole vissiin koskaan ennen edes vahingossa onnistunut käymään) ja minä tietysti jo etukäteen googletin, että josko sieltä löytyy askartelutarvikeliikkeitä. No, yhden löysin (Värinappi nimeltään), joten sinne sitten, kun muoriskan olin saanut turvallisiin käsiin, tuliaispiirakat oli syöty ja pannukahvit hörpätty.

Kaikki esittelee aina ostoksiaan oltuaan ties missä messuilla ja päivillä shoppailemassa, nyt pääsen minäkin kerran brassailemaan omilla löydöilläni!

Tuliaiset ja posti

Valkoista leimasinväriä mulla ei oo ikinä ennen ollu, vihreä vetelee viimeisiään ja nuo isot polkadot-aakkoset näyttivätten korttiaskarteluun sopivan kokoisilta (mulla on ennestään vaan sellasia pieniä aakkos-leimasimia). Heljän taulu tuossa keskellä on osto- ja myyntiliikkeestä siellä Hyvinkäällä ja hepulitee tuliainen 16 vee tyttärelle - joteski sopi henkilöön. Pojalle toin käyttövaatetta: sukkaa, bokseria, teepaitaa ja yhden college-hupparin, kun juuri oli listaa mulle luetellut, että mistä kaikesta on huutava pula. Eipähän tullu mitään turhaa krääsää kannettua.

Kaikki meni hienosti, seura oli hyvää ja sää kaunis - voiko ihminen enempää pyytää! LISÄKSI kotona oli odottamassa vielä kaksi mukavaa postia, joita en vielä ole edes avannut (nekin kurkkivat kuvassa oikealla). Seuraavaksi niiden kimppuun.

Ajantasaistiedotus Liisa Ihmemaassa -decoarvontaa odotteleville, että yksi sivu enää puuttuu ja kunhan se kotiutuu, heti suoritan arvonnan ja tiedotan tuloksesta.

5 comments:

 1. Kiva kun löysit Heljää. Ihanilta ostoksilta näyttää. Täytyy pitää mielessä se kauppa jos sielläpäin liikkuu. Nyt menen maate jos vaikka jaksais sit aamulla uimahalliin.

  ReplyDelete
 2. Hyvinkäällä olis joskus enemmänkin askartelukauppoja, mutta ne on lopettanu :/ harmillista sinäänsä, kun sielä jonkun verran käydään. Viikonlopuksi taas ollaan sinne menossa.

  (toivottavasti mun deco sivu on jo perillä...)

  ReplyDelete
 3. Harmi kun en ollut ihan maisemissa kotimatkallasi, olisi ollut niin lysti nähdä.
  Kiva kun löytyi kaikkee ihkuu kotiin viemisiksi.
  Tuo valkoinen leimasin kuulostaa kivalta.

  ReplyDelete
 4. Huokaus!Jäi taas Värinappi käymättä :(

  ReplyDelete
 5. Olikos se tämä Helmi jonka luona mummu kävi? Ainakin silloin joululomalla innossaan puuhaili Hyvinkäällä käyntiä :)

  ReplyDelete

Kommentoi: