15 Nov 2008

26. Saturday Surprise

Sandy on kyllä jonkinsorttinen ajatustenlukija! Kävi näet niin, että kun sain Kollaasimanian kirja-aiheisen kortin tehtyä, näin jossain katalookissa tuollaisen vintage-henkisen keittokirjan kannen ja ajattelin, että vitsit, tuostahan olis voinut kanssa tehdä kirja-kortin vähän erilaisesta perspektiivistä ja tänään sitten SaturdaySurprisen aiheena oli KEITTIÖ :D

Sain siis eilen irtirevityn keittokirjan kuvan heti käyttöön ja tämänpäiväisestä lehdestä löytyi vielä sopivasti tuo mies-hemmo korttiin päähenkilöksi. Hänellä on muuten (kuten tarkkasilmäinen huomaa) Juhlamokka-paketeista tehty essu, koska hänet on leikattu jutusta, joka käsitteli kahvipussin moninaisia käyttötapoja :DTaustalla on servetti, löysin noita tossa aiemmin viikolla, joten mukavasti sain sellaistakin kokeilla heti tuoreeltaan. Tuo kuvahan muuten täällä bloggerissa tulee isompana näkyviin, kun sitä klikkaa kertaalleen.

10 comments:

 1. Olipa hauska sattuma!
  Aivan ihana tuo keittokirjan kansikuva! Onko miehellä kahvipaketeista ommeltu essu? Aika hieno!

  Kiitos kivasta osallistumisesta haasteeseen!

  Innostuin Bloggerista oikein toden teolla, kun huomasin, että Flickristä voi blogata suoraan Bloggeriin. Photo a day -blogissa olen postannut kaikki merkinnät Flickristä. Tykkään myös tästä, että kuvan saa automaattisesti isommaksi joka tapauksessa. Kätsyä!

  ReplyDelete
 2. NIIN, se jäikin mainitsematta, mutta minkä Sandy tarkkasilmäisenä huomasi, että miehellä on kahvipaketeista ommeltu essu. Se juttu, josta tuon miehen nappasin, esitteli kahvipaketin monia käyttötapoja :D VERY useful tips!

  ReplyDelete
 3. Tää on todella hieno,tykkään!

  ReplyDelete
 4. Kortissasi on monta tosi kivaa juttua. Keittokirjan kansi on yliveto.

  ReplyDelete
 5. Joo, mies kokkaa...hyvinkin, MUTTA äidin antamilla resepteillä ;O)
  Tosi hauska !
  Tatsi, käys kurkkaan blogissani, siellä on sulle " jotain" !

  ReplyDelete
 6. On siinä katsomista, kaikkea löytyy kirjaan sopivaa, hieno kortti :)

  ReplyDelete
 7. siis mä laitoin väärään postaukseen tämän kommentin tarkoitus oli laittaa se tuonne kollaasimanian haasteeseen olen pahoillani :)

  ReplyDelete
 8. Hauska kortti! Vähän samaa sarjaa "miehet kokkaa" kun munkin sivuni...=D

  ReplyDelete

Kommentoi: