14 Nov 2008

25. Kollaasimaniaa

Onnistuin kerrankin tekemään kortin, johon olin samantien tyytyväinen. Harvoin näitä tulee, enimmäkseen jää tunne, että jotain puuttuu, on liikaa tai väärässä paikassa, värit meni pieleen tai jotain. Nyt tuntui, että kaikki loksahti kerralla paikalleen :D Tämä on siis Kollaasimanian "Kirja"-haasteeseen.Tuo Sammakon kirjakauppa on Turussa, sain sieltä loistavaa palvelua ostamatta mitään tässä taannoin. Menin sisään ihan vain kysyäkseni onko heillä mitään sammakko-aiheista myynnissä. Ei ollut, mutta kun kerroin syyn kyselyihini, antoi myyjä mulle pari esitettä ja heidän muovi- ja paperikassinsa "matkamuistoksi". Oli oikein miellyttävä kauppa, ehkä joku päivä ihan siitä ilosta käyn oikeasti ostamassa sieltä jotain!

8 comments:

 1. On , sopusuhtane, olis hyvä mainos ;DD
  p.s.(sori et mä oon ain neuvomas..viittaan vinoi...mut tää on hyvä ;DD

  ReplyDelete
 2. paljon katseltavaa kortissasi.kiva tunnelma

  ReplyDelete
 3. Hmm...oks toi kaareva toi kortti? jos painat keskelt sormel..onks tyhjää al?? josei ni sit se vika o makros.;DD

  ReplyDelete
 4. On kyllä hieno kortti =)

  ReplyDelete
 5. Ei se oo kaareva, ihan luotisuora on. Kai se hiukan kupristelee, se kai ton tekee, en tiä.

  ReplyDelete
 6. ;D..hih..älä nyy sitä liikaa sure..kato niit mun tapetinpaloist, niist näkee sen vääristymän,korostettuna. .elikkä jos kohde ei oo littee..

  ReplyDelete
 7. Voi hitsi laitoin väärään postaukseen kommentin mun piti laittaa tähän kehut tuosta kortista, voi hitsin hitsi, no korttisi on onnistunut ja kaikkea löytyy kirjaan sopivaa :)

  ReplyDelete

Kommentoi: