20 Aug 2015

385. Pakko kokeilla

En tiä onko muilla sama ongelma, mutta kun mä näen jonkun uuden kivannäköisen käsityöjutskan, sitä on pakko päästä kokeilemaan heti. Siis ihan että mites tää tehdään -tyyppisesti. Vaikkei välineitäkään löytyisi 😜

Eilen tuli taas tällainen vastaan. En oo ikinä ennen törmännyt varras- eli puikko- eli viivoitinvirkkaukseen (voi sillä muitakin nimiä vielä olla, mutta nämä kolme eilen mainittiin).

Jouduin ottamaan tupperwaret avuksi, kun en löytänyt yhtään viivotinta eikä nron 20 puikkoja löydy valikoimistani, mutta testattua sain ja hienolta näyttää.  


Testaan seuraavaksi puuvillalangalla, jos reikäisen, löydän päälipaidan vaikka tekisi. Jostain perhosenkevyestä tulis varmaan hieno huivikin tällä tekniikalla. Niin, kunhan saan sen paksun puikon hommattua, epäilen sen olevan käytännöllisin työväline - kapenevan kärjen avulla saa silmukat paremmin poimittua virkkuukoukulle kuin tasapaksulta viivottimelta, uskoisin. 

Kuoroharjoituksetkin alkoivat jo ja ensimmäinen keikka on melko hulppea: laulamme 20 muun kuoron kanssa Turun tuomiokirkon portailla ensi keskiviikkona klo 18. Harjoituksissa oli lämmin tunnelma...


Tässä näkyy vain ehkä noin puolet porukasta 😆

Lomaa on vielä viikko jäljellä ja ilmoja on pidellyt. Kesän ainoat kunnon kesäkelit osuivat tähän kohtaan. Mikä nautinto kaiken sen kylmän ja sateen jälkeen!


No comments:

Post a Comment

Kommentoi: