31 Aug 2014

356. Saikkua vaihteeksi

Nyt on kohtu poistettu ja yllärinä vielä vasen munasarjakin, koska sieltä löytyi kymmensenttinen kysta, kun lääkärit saivat myoomaisen kohdun pilkottua ja poistettua tieltä. Kystaa ei näkynyt missään tutkimuksissa, oli piilossa kaiken muun takana. Oikea munasarja vielä tallella, mikä on kiva sikäli, että oma hormonitoiminta jatkuu edelleen.

Torstaina operoitiin ja perjantai-illalla pääsin kotiin, kun yksi vatsan neljästä reiästä oli ensin perjantaina aamupäivällä ronkittu auki ja sisäinen tikki vatsanpeitteistä poistettu, koska sinne oli jäänyt hermo pinteeseen, enkä pystynyt liikkumaan ollenkaan ilman tajunvievää tuskaa. Nyt olo ihan hyvä, ainakin näin, kun lääkitys on kunnossa.

Kirpparilla ensimmäisen viikon aikana on kauppa käynyt loistavasti. 190 myytyä tuotetta, 320 euroa. On sinne tavaraakin kannettu lisää lähes joka päivä. Ja halvalla on laitettu menemään. 

Olohuoneen nurkan tavararöykkiö alkaa ihanan uhkaavasti vajeta, woo-hoo!

Kolme viikkoa sairauslomaa taas edessä. Siinä ehtii monta kertaa tulla aika pitkäksi. Yhden päivän vain ehdin kesäloman jälkeen käydä töissä, joten pitkäpiimäisyys jatkuu lähes putkeen. 

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: