17 Jun 2014

345. 5-4-3-2-1-Aja!

Lähtölaskenta ja hyvä niin.

Asiasta toiseen: Sunnuntaina oltiin jo perinteeksi käyneellä työporukan kevätsynttäriristeilyllä. Ihanaa päästä päiväksi itseään paremmassa seurassa nauraa krekottamaan ja valmiiseen pöytään syömään - ei ihminen paljon muuta voi kaivata, eihän? Elämäni ensimmäisen tai oikeastaan ensimmäiset kerrat voitin bingossakin laivalla: menomatkalla täysbingolla 35 euroa ja paluumatkalla kahden rivin bingolla 28 euroa. Tosi kiva kokemus, voittaminen! Oli oikein "martat risteilee" -fiilis, kun ravintolan pöydässä meitä oli neljä bingonpelaajaa ja yksi sukankutoja.

Mun auto oli kahteen otteeseen korjaamolla, tänään hain sen toiselta reissultaan ja vikakin on nyt korjattu: kytkin oli tohjona.

Isännän auto oli samaan aikaan toisella korjaamolla, neljännellä katsastuskerralla vasta meni toinen takajarru läpi. Olipahan viimeinen kerta, kun sen korjaamon palveluita käytämme. Voinee kuvitella hankaluuden arkielämään, kun olemme ilman omia autojamme, minulla 50 km:n ja miehellä 30 km:n työmatka. Sain työpariltani lainaksi auton, jonka kanssa tässä on yritetty risteillä eestaas ja nyt näyttää siltä, että maaliin päästiin voittajina. Ihania auttavia enkeli-ihmisiä on tässä julmassa nykymaailmassakin onneksi olemassa :)

Kissoja ei enää ole, ikävä jäi. Liittyy lähtölaskentaan eikä ollut omasta halusta kiinni. :(

Päätän raporttini tähän.

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: