14 Dec 2013

307. - 11

Kyllä se vaan sieltä alaspäin hivuttautuu.

Viikolla oli kuoron päättärit, tosi mukava, kun porukalla on sellaisia pienkokoonpanoja, duoja ja trioja, jotka laulaa lurhauttelivat muutamia jouluisia kappaleita. Mekin polkaistiin viikon varoajalla pystyyn kaksiäänisenä laulava kitarakvartetti ja voi miten oli mukava esiintyä sillä porukalla.

Päätin jo tuossa aiemmin, että jätän ff-kuoron pois, kun en jaksa kaikkea, mutta siellä vaan on niin kivaa, että tulinkin siihen tulokseen, että jätän kitaratunnit tauolle (kunnes muutamme kaupunkiin tai jotain muuta yhtä epämääräistä), koska siellä ei mitään hirviää edistystä kuitenkaan nyt tapahdu, kun perusjutut on jo hallussa ja jos me tuota kitarakvartettia pidämme hengissä, saa sielläkin sitten kitaroida ainakin joskus.

Keskiviikkona iski yllätyspikkujoulut, koska porukkaa tietysti sairastui juuri ennen h-hetkeä ja sitten ruvettiin haalimaan väkeä heidän tilalleen, ettei makseta turhasta, kun hyvitystä ei niistä enää olisi saanut. Menin sinne sitten erään sairastuneen tilalle ja hauskaa oli, vaikka tilaisuus puskista parin tunnin varoajalla tulikin. Oltiin Linnateatterissa, missä ensin syötiin, jonka jälkeen ohjelmana oli dragshow (Showhat).

Sen myötä alkoikin sitten iltamenoissa jo hiukan kaivattukin joulutauko. Työt jatkuu vielä ensi viikon lukuunottamatta maanantaita ja perjantaita, jotka pitää tasoittaa, ettei jaksossa kerry ylityötunteja. On se kanssa kumma: kun pidät lomaa, joudut pitämään lisää vapaata. No, en valita. Edessä siis pidennetty viikonloppu!

Ostin tänään vähän vaatteita, kun löytyi puoleen hinntaan sitä sun tätä kivaa, tässä kooste:


No comments:

Post a Comment

Kommentoi: