22 Aug 2013

287. Pari pikku juttua

Eilen sain ihanan pipon, ystävän tekemän, lämmittämään tulevana talvena. Kiitos, ystävä! Tämä on tällainen baskerin ja pipon välimuoto ja kerrankin joku päähine on riittävän suuri minun giganttiseen päähäni!

Eilen sain myös viimeisteltyä Piikun lasinalusdecoon ensimmäisen kahdesta alusesta. Kuvassa myös taustapuoli samasta pahvista. Olen jo muutaman vuoden suunnitellut vanhojen horoskooppien käyttöä askartelussa, mutta tämä oli nyt sitten ensimmäinen, mihin tämän toteutin. Toinen on vielä vähän vaiheessa, siitä kuvaa sitten joskus, kun valmistuu.

Tänään käytiin Turun messuilla. Ostin yhden magneettirannekorun ja vähän jotain muuta pientä, isommat hankinnat jätin tekemättä, vaikka muutama ihana pellavatunika minulle koittikin seireeninlaulua viritellä. Chilillä ja suolapähkinöillä maustettu tummasuklaa on melko tujua tavaraa, sitä tässä maistelen kirjoitellessani. Korussa lukee "Do your best angels will do the rest". Se vaan oli heti ihan mun näkönen kiemuroineen siinä telineessä. Messutarjous 25 euroa ei ollut paha hinta.

Tänään aloitettiin kuntosalillakäynti, koitetaan pitää yksi saliaamu per viikko tästedes. Maltilla aloitimme, ettei parin päivän päästä tarvitsisi katua ;D

5 comments:

 1. Ihania kaikki tyynni...vai miten se meni. Kyl meidän kelpaa kun on virallinen pipontekijä. Mulla harmaa virkapipo odottaa että tää hemmetin helle loppuis jo.

  ReplyDelete
 2. Eikös tuolla korulla ole tervehdyttävä vaikutus?
  Upean päähineen olet saanut. Väri on pirteä ja tosi kaunis tuo mallikuvio

  ReplyDelete
 3. Jee! Toi deco odotti postiloorassa kun palasin parin reissupäivän jälkeen töihin! Ihana, kiitos!

  ReplyDelete
 4. Upean korun olet hankkinut ja lahjapipo on kaunis. Taidokkaat ovat myös dekosi.

  ReplyDelete
 5. Hej Tatsi! Där är du ju!
  Kul att titta in här. Tror jag ser ditt barnbarn lite här och där och korten du gjort är jättefina.

  Ha det gott!
  Sussie

  ReplyDelete

Kommentoi: