10 Aug 2013

282. Kurkiaurankin jo näin, on se syksyä

Kyllä muuallakin on syksyä kuin mun päänupissa, näin melko ison kurkiauran muuttopuuhissa eilen.

Tänään olen imuroinu, tehny vähän leipää ja ruokaa, virkannu, datannu ensimmäisen kerran viikkoon oikein tietokoneella ja varmaan jotain muutakin, touhukas päivä enivei.

Punainen liina on nyt viittä vaille valmis, tässä näkyy jo koko malli:

On vielä viimeinen kerros hiukan kesken, mutta päivitän tämän nyt, kun kerran olen vielä koneella. Vielä täytyy kastaa ja pingottaa, mutta ihan kivalta tuo näyttää nyt jo. Joku jo koitti vihjailla, että sopisi hänen pöydälleen, mutta en ole kuulevinani.

Helenalle ja Kirstille tervetuloa blogin lukijoiden joukkoon! Kuten huomaatte, tällä hetkellä atc- ja muu paperiaskartelu on vähän vähäisempää, mutta kausiluontoista se on mulla aina ollut (niinkuin kaikki muukin). Kyllä niitä välillä silti syntyy. Atc-korteilla on oma sivukin, missä muutamia viimeisiä korttejani näkyy mikäli ovat vielä vaihdettavissa.

Vuodatuksessa kävin äsken katsomassa ja vanha blogikin oli siellä tallella vissiin kaikkinensa - ooho! Oli melkoinen yllätys, että löytyi ja oli ihan hallinnoitavissakin. Muutamat blogin aktiiviset käyttäjät ovat valitelleet ongelmista siellä, joten piti tarkistaa oman blogin tilanne. Toivottavasti pysyykin tallessa, siellä on iso määrä vanhoja kuvia, joita ei ole missään. (Juu, tiedän, pitäisi nyt vetää ne sieltä talteen, ennenkuin käy huonosti...)

1 comment:

  1. Onneks ite mainitsit että vedä talteen. Omani olen jo laittanut, lähinnä ATC-kortit. Hieno on tuo liina, ei siitä sitten tullutkaan meille uimalakkeja, olisko yksi kerä edes riittänyt...kohtahan se maauimala menee kiinni, joten ehkä sitten ensikesäksi teemme lakit.

    ReplyDelete

Kommentoi: