1 Jul 2013

274. Egypti-atc, lastenhoitoa ja hiustenvärjäystä

Tiinan haasteista ei vaan pääse ohi askartelematta. Ei se huono asia ole, en sitä sano, lähinnä itseäni on huvittanut huomata tämä. Tällä kertaa aiheena oli Egypti. Kortin nimi on Short Message System (SMS (eli tekstiviesti)).

Loman jälkimmäinen kaksiviikkoinen pyörähti tänään käyntiin ja naisenergiaa löytyy talosta tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon. Alina-neiti on vaarilassa ja Nanna-täti tuli häntä tänään katsomaan. Vielä kun yhtälöön lisätään se, että sälli on vpk-leirillä, ovat voimasuhteet 1-3 naisten hyväksi. Se yksi jäljelläoleva mieskin on puolikuntoinen, kun oli kätensä loukannut töissä tänään. Voi toista.

Uljas vahtikissamme Pöysti valvoo viattoman unta. Se änkeää Alinan sänkyyn heti, jos silmä välttää ja tänäänkin niin pääsi hetkeksi käymään...

Jaa niin, laitoin eilen taas vaihteeksi väriä hiuksiin. Pää alkoi värinpoisto-operaation jäljiltä näyttää melko kornilta, kun juurikasvu pukkasi näkyviin. Nyt olen tyytyväinen lopputulokseen, joka on juuri sellainen luonnollinen, jota tässä prosessissa olen yrittänyt metsästääkin. Sitkeys siis palkittiin.

ENKÄ MÄ KÄSITÄ, miksi tuo viimeinen kuva nyt taas yhtäkkiä pätkähti tähän tuollaisena jättiläisenä, vaikka ihan samat oletukset laitoin kaikkiin!!! Tää bloggeri on nyt jo kohta viikon ollut omituinen näitten kuviensa kanssa. Ärsyttävää!

6 comments:

  1. Mielettömän hieno toteutus jälleen kerran. Ihana rypistetty tausta, hieroglyfit ja kaikki, tykkään!

    ReplyDelete
  2. Juu hieno kortti on. Ei toi huono oo toi iso kuvakaan susta, oot niinku melkein livenä siinä eli tässä mun isolla näytöllä :) see juu illalla. Saisinkohan mä tehtyy jotain korttia...ehkä en kun toi kirja kutsuu.

    ReplyDelete

Kommentoi: