21 Apr 2013

257. Moi

Sain kaverin virontuomislangoista varattua itselleni aikas ihanan värisen villavyyhdin, jospa se vaikka revontuleksi suostuisi. Lihapullia ja mureketta olen tänään vääntänyt ja tämänpäivän päivällinen on jo syötynäkin. Muuta kovin hyödyllistä en vielä ole aikaan saanut, laskupinon kimppuun pitäisi vielä käydä ja sortteerata kaikki paperit johonkin järjestykseen. Miten siihen ryhtyminen on aina yhtä vaikeaa ja vastenmielistä!

Pojat vahaa mun autoa tuolla tallissa parast aikaa, toivotaan sateettomia kelejä alkavalle viikolle, jotta ei heti auto kurastuisi, kun nyt puunaavat oikein kunnolla.

Alina tulee ensiviikonloppuna vaarilaan ja näillä näkymin myös nuorempi tytär, jonka 20-vuotissynttäreitä samalla saamme juhlia (tulevana keskiviikkona varsinainen syntymäpäivä). On jotain kivaa mitä odottaa, se on hyvä.

Tässä se vironvillavyyhti. Kivan erilainen verrattuna mihinkään, mitä mulla on ennestään:

2 comments:

  1. Näpyttelen vaikka kaksi vahvistusta (vaikken siitä pidäkkään) Kun yllätyksekseni löysin blogisi ...piiiiiiitkästä aikaa. Vieläkös muistat? ;)

    ReplyDelete
  2. Muistahan minä, kiva kun löysit! Kävin blogissasi kurkkaamassa pikaisesti kuulumisia ja näin suru-uutisesi. Osanottoni, raskas on taakkasi.

    ReplyDelete

Kommentoi: