25 Mar 2013

244. Nysse alko!

Loma meinaan! Virallisesti ensimmäinen lomapäivä alkoi mukavasti herätyskellon soitolla kymmentä vaille kuusi, kun ERÄS ei muistanut ottaa automaattisia herätyksiä pois päältä eilen. Eipä sen jälkeen enää sitten unenpäästä uudelleen kiinni saanutkaan, huoh.

Eilen oltiin katsomassa Puhdistus-leffa (tykkäsin vaikkei liikuttanut niin paljon kuin ennakkoon odotin, loppukohtauksessa vasta). Liput maksoivat vain vitosen per nokka, joku ihme alepäivä ja vielä sunnuntaina. Otin leffateatteriin unisukkakutileet mukaan ja hyvin pimeässä neulominen sujui, kun valkokangasta vasten aina puikollisen jälkeen tarkisti, että kutimen hahmo näytti tolkulliselta. Melkein sain tylsimmän vaiheen eli sukkien teräosat leffan aikana tikuteltua valmiiksi, kärjet tein sitten kotona ja, kiitos aikaisen herätyksen, viimeistelin tänään, joten ovat nyt jo valmiit! Jämälankoja tuhosin näissä sukissa, seiskaveikkoja löytyy tuolta edelleen jos ja vaikka minkä väristä pätkää.


Edit myöhemmin päivällä:

En jaksa tehdä uutta postausta. Kävin sitte kampaajalla. Ihan ex tempore sain päähäni ja pääsinkin lennosta tuoliin. Pyysin tätiä krapsimaan joka puolelta vähän sillee sopivasti, ettei oo hirveeta hiusmöykkyä missään ja helppo pöyhiä. Otsatukka myös leikattiin nyt, se tuli päätettyä, etten sitä ainakaan tässä vaiheessa kasvata.


Kävin myös kirpparilla, ostin yhden pikkuisen kassin, joka oli ihan mun näköinen.


Pirkka-lehdessä oli herkullisen näköisen mustikkaisen juustokakun resepti. Täytyy kokeilla, mutta ohje aiheutti vähän päänvaivaa. Jos vuoraan irtopohjavuoan pohjan leivinpaperilla, miksi sen pohjan reunat pitää vielä voidella... Huva soome keeli!

Aurinko paistaa ja pakkaset jatkuu. Varsinainen kevätloma: metriset hanget jokapuolella vielä. Upposin puolisääreen hankeen, kun kävin tuolla puuhuoneessa katsomassa, josko siellä olisi vielä ollut säkillinen sytykekäpyjä. Puukengät jalassa, plumps. Hmph!

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: