22 Mar 2013

242. Loma

Nyt alkoi pääsiäisloma! Kaksi viikkoa omaa aikaa. Huih, mitähän sitä osaa tehdä?!

Kanakulhot saatiin tänään kotiin ja olen tosi tyytyväinen kulhon väritykseen. Se onnistui yli odotusten, koska opettajan mukaan värit voivat vaihdella tosi paljon riippuen ihan siitäkin, mitä muuta uunissa sattuu olemaan. Melkoista arpapeliä siis, mutta hyvin onneksi kävi. Alla kollaasi, jossa näkyvät kaikkien kulhot alhaalla keskellä ja sitten erilaisia kuvakulmia minun kulhostani. Vaikka miten kivaa touhua oli tuo, menen kyllä toistekin jos tilaisuus tulee.


Käsityölakko loppui pari päivää sitten, kun kaivoin vanhat sukantekeleet esille. Varret kivasti valmiina, pääsee heti teräosan kimppuun, niin pitäis tulla nopsaan valmista.


Pari Heljä-löytöä on myös osunut kohdalle tässä lähiaikoina, nuo perhoset ovat ihan uusi tuttavuus minulle. En edes tiedä, millä vuosikymmenellä Heljä on sellaisia tehnyt. Pitänee tehdä tiedusteluretki Heljän pajalle, siellä on tietoa...


Myös kävi niin hauskasti, että sain huuto.netistä vitosella toisen minulta puuttuneista Juicen levyistä, Välikausitakin. Enää puuttuu Deep sea diver, siinä on englanninkielisiä versioita Juicen biiseistä.

Nyt hakemaan Pulina vaarilaan! Ihanaa viikonloppua Sinulle!

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: