19 Feb 2012

181. ATC-kortteja

Tein muutaman atc-kortin tänään. Saa nähdä sopivatko nämä viikon kuluttua olevan atc-tapaamisen vaihtokorteiksi, vielä en tiedä. Jos ei, niin sitten pistetään tyrkylle vaihtoon muuta kautta (= flickr).


Tämä viikonloppu alkaa olla tällä selvä. Onhan tässä touhuttukin, keittiökin tuli möpleerattua kokonaan eri järjestykseen ja kaikki lähti yhdestä viherkasvista (= pylvästyräkki). Lisäksi notkuttiin muutama tunti lääkäripäivystyksessä mun rakkaitten räkäpäitten kanssa ja saatiin niiden keuhkot kuuntelutettua ja vahvempia troppeja kotiin jotta paranisivat.

Huominen/ylihuominen ruokakin odottaa valmiina, voi huomenna hyvällä omallatunnolla töiden jälkeen käydä kahvilla vanhan ystävän kanssa ja sen jälkeen zumbailla kaikessa rauhassa täysin rinnoin (kunhan muistaa varoa polvea ja selkää...).

Iloista alkavaa viikkoa Sinulle!

2 comments:

  1. Tosi upeita. En enää muistanukkaa kui hienoi ja monimutkasii kortei teet :D Kuis saatki kaiken mahtumaa yhtee kortii.. No pian taas niit nähdään.

    ReplyDelete
  2. Muutama tunti niin sitten nähdään. Sain just laitettua kaikki kortit valmiiksi, siis nimikoitua ja laiteltua kansioon eli oon täällä lähtövalmiina :D

    ReplyDelete

Kommentoi: