25 Jan 2012

167. Kylmähkö keskiviikko

Pakkanen on tänään pysytellyt kymmenen asteen paikkeilla koko päivän. Onneksi ei tartte ulkoilla ellei itse halua. Kitaratunnilla opeteltiin 7-sointuja. Oikein teoriaa puurrettiin ja jostain käsittämättömästä syystä asia tuntui ihan selvältä?!?! Nooh, eiköhän tuo huomiseksi ohi mene. Barre-sointujen vääntelyä täytyy harjoitella reilulla kädellä, molemmilla kitaratunneilla kun ne ovat kevään aiheena.

Tänään ei tehdä kortteja, kuvapläjäys tulee sen sijaan lankojen maailmasta. Tein Sebulle lapaset tuossa männäviikolla ja tänään sain ne pysäytettyä valokuvaa varten.


Lankana lapasissa seitsemän veljestä.

5 comments:

  1. On ne vaan hienot. Tulen tänne sitten ihmettelemään raitoja, kun joskus saan jämälankatakkini aloitettua. Siihen vois tulla tuommoisia, koska värejä on paljon, mutta ne pitää jollain saada nivottua yhteen. Ja tämä on mitä erinomaisin idea. Varastan sen siis ihan häikäilemättä :D

    ReplyDelete
  2. Tottakai varastat, nehän ne on parhaita monasti, varastaa idea ja muokata sitä sitten hieman itsensänäköiseksi. Sitähän sä kysyit. Anne, haluatko ostaa vokaalin ja mennä sitten noitten omien kirjaimies ja hankkimiesi vokaalien kanssa K:n seinälle muodostamaan kokonaisen sanan?

    ReplyDelete
  3. Taustalla olevat kynät ovat kundin messusaalista, olivat koulun kanssa tänään next step -messuilla ja tämä oli kerännyt kyniä kaikkialta mistä sai :D

    ReplyDelete

Kommentoi: