20 Jan 2012

164. Vääristelty totuus

Piti oikein ensitöikseen tarkistaa, koska blogia on viimeksi tullut päivitettyä ja olihan siitä aikaa. Edellinen postaus oli syyskuulta 2010 - hupshei, onpas aika mennyt siivillä. Sain noottia facebookissa, että blogia pitäisi päivittää myös välillä. Tiesinhän minä, miten tälle käy, kun facebookkiin menin lopulta painostuksen alla: ei jokapaikkaan vaan ehdi eikä jaksa.

Talventapaista Vehmaallakin koittaa tehdä, mutta tänäänkin lämpö on huidellut nollan tietämissä. Lunta sentään onneksi on nyt jokunen sentti, ei ole pimeässä eestaas ajaminen nyt niin hirvittävän pimeää puuhaa kuin pitkän märän syksyn aikana.

Elämä on ollut lähinnä töitä-töitä-töitä ja tutkinnon suorittamista siinä sivussa viime aikoina, askarreltua ei ole tullut oikeastaan lainkaan, mutta käsitöitä sentään iltapuhteina jonkin verran on valmistunut. Heta on ollut kokonaan jäissä jo toista vuotta ja varmaan pikkuhiljaa se kuolee pois. Surku, mutta ei mahda mitään.

Tänään kuitenkin tein yhden atc-kortin, joten kuva siitä pääsee elävöittämään tätä päivitystä. Eksyyköhän tätä kukaan edes lukemaan...... jos kävit, niin jätä joku jälki itsestäsi jookos.


Elellään eteenpäin. Presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen vaalipäivä on ylihuomenna, täytyy käydä uurnilla pyörähtämässä silloin. Hyvää viikonloppua!

4 comments:

 1. Kävin kurkkaamassa - askartelut myös jääneet ja uusi blogi jossa ehkä joskus jotain askarteluun liittyvää. Kävin kaupassasi kerran, tuskin minua muistat, mutta näillä Vehmaan läheisillä kordinaateilla asustelen nykyään. :)

  ReplyDelete
 2. Mää kävin ...tietty, hyvä kun tottelet ees joskus...see ya.

  ReplyDelete
 3. Vihdoin päivitystä. ai hetako kuolee. höh. :(

  ReplyDelete
 4. Jep, minä kävin blogissasi katsomassa ihania korttejasi.

  ReplyDelete

Kommentoi: