2 Jan 2010

153. Atc-joulukalenteri

Yksi kortti on edelleen tulematta (Kanadasta), mutta koska USA:sta tuli myös kortti nro 25, on joulukalenterini täynnä vaikkakin hieman keinotekoisesti. Jokatapauksessa jos sen meinaa näyttää, on korkea aika tehdä se nyt, seuraavaksi siivotaan jo joulu pois.

Tämä on kyllä äkkiä ajateltuna mukavin vaihto missä olen mukana ollut. Idea oli siis se, että jokainen mukaan lähtenyt teki 24 korttia ja lähetti jokaiselle osallistujalle yhden. Jokainen sai jokaiselta kuoren, jonka päälle oli merkitty päivä, jona kuoren saa avata (eli mikä joulukalenterin luukku kyseinen kuori on).

Kuva, josta kortit teki, oli ainoa asia, mitä etukäteen korteista paljastettiin. Omani oli tuo seimi-leimasin ja luukkuni numero 9. Muita suomalaisia atc-harrastajia ei tässä vaihdossa mukana ollut, enin osa oli USA:sta, pari Australiasta, yksi Kanadasta ja muutama Hollannista.Ripustus roikkuu keittiön ikkunassa.

Kanadan korttia edelleen odotan, osa on sen jo saanut, osalla kortti on jäänyt joulupostin jalkoihin, mutta kyllä se kuulemma sieltä tulossa on. Jouluripustuksen jälkeen nuo pääsevät kansioon muiden vaihdoissa saamieni korttien seuraksi.
...

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: