28 Jul 2009

128. Loma tuli, loma meni

No eihän kaksviikkonen loma voi kyllä pitkältä tuntuakaan, mutta silti!!! Se oli ohi yhdessä hujauksessa :( Nyt jo viikko töitä takana, kuusi työvuoroa vielä tuolla nykyisessä paikassa jäljellä, sitten taas uusia haasteita kohti.

Tänään tein atc-kortteja, enimmäkseen leimailemalla mutta hiukan turvauduin muihinkin materiaaleihin. Ensimmäinen kortti lähti Helsinkiin; se oli osa Anne S:n vähän erilaista atc-vaihtoa, ja se lähtikin niin vauhdilla, että jäi koko kortti kuvaamatta. Tällaiset tein tässä iltapäivän päätteeksi ihan vaan jotain näperrelläkseni:

Kisuvauvat kasvavat vauhdilla ja osaavat jo vaikka ja mitä. Leikkivät ja peuhaavat, putsaavat itseään ja tekevät tarpeensa hiekkalaatikkoon (aivan käsittämätöntä, että ne oppi sen muutamassa päivässä). Kiinteää ruokaa on annettu nyt vissiin neljä päivää ja kivuttomasti on sekin sujunut. Mollaa vähän käy sääliksi, kun raukka on laihtunut niin ruipeloksi imetysaikana, mutta eiköhän sekin tästä helpota, kun tuo kiinteä sapuska astui kuvaan mukaan.

Maikkeli
Maitooooooo!!!

On niitten kehittymistä ollut upea seurata näin läheltä!
...

2 comments:

Kommentoi: