27 Jun 2009

117. Pentujen naamakuvat

Tässä kaikkien viiden pennun naamataulut näytillä. Tuo valko-harmaa pälvikalju on jo naamansa näyttänytkin (Jacques kutsumanimi) mutta sen kaverina tässä kuvassa on viimeisenä syntynyt pentu Mambo (number five), joka on vaalein noista mustista (jotka ei yhtä lukuunottamatta oikeastaan siis olekaan mustia vaan tummanharmaita/ruskeita, joissa on vielä tummempia raitoja??????) Kaikista tummin (jossa ei valkoista ole kuin vatsapuolella pikkusen ja kaulassa tilkku) ja joka tosissaan näyttää pikimustalta nimettiin Maikkeliksi, koska nämä pennuthan syntyivät Michael Jacksonin kuolinpäivänä ja se on tuossa kuvassa keskellä kun tarkkaan katsoo.

Irtokarvat pentujen päässä ovat peräisin emosta, siitä lähtee ihan hirveästi karvaa nytTässä Mambon kaverina on pesueen ainoa äitinsä näköinen tabby-kuvioinen pentu, jonka lapset ristivät ensihätään Anneksi (tosin poika ilmoitti mulle eilen, että "Anne on poika, sillä on kassit"). Ja Maikkeli edelleen keskellä mustana möykkynä.

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä esittäytyy Elvis, jolla on kuninkaan kruunu otsassaan (isällään on sama kuvio). Se on näistä mustanpuhuvan tummista pennuista ensiksi syntynyt.JOKU ihana ja tietäväinen ihminen, joka osaa kertoa, missä vaiheessa on toivoa saada sukupuoli määritettyä uskottavasti, voisi mielellään kommentoida ja kertoa, miten se tapahtuu niin, että tyttökissat sitten kanssa olisivat tyttöjä myös isompina ettei tule "Poika nimeltä Päivi" -ilmiöitä tai Artturi-nimisiä tyttöjä (vaikkei nimi toki kissaa pahenna).

5 comments:

 1. Aikoinaan mulla oli kissa nimeltä Niilo joka sai pennut;)

  ReplyDelete
 2. "Anne jolla on kassit"...voi Sebu :D!!

  No mä en osaa auttaa kysymyksessä niinkus tiiät en tiedä kissoista juur mitään.

  ReplyDelete
 3. Meidän eläinlääkäri on sanonut, ettei jokaisesta 12-viikoisestakaan pennusta voi vielä 100% varmuudella sanoa, kumpi on, mutta siinä iässä on kyllä jo melkoisen selvää kumpi on.

  ReplyDelete
 4. Hei, katsopa täältä :-)
  http://www.tamus.net/tyttopoika.html

  Minkävärinen isä on?
  Sen perusteella tietää myös onko joku tietty väri poika tai tyttö.

  t. anita
  www.preciouscats.net/champagnes

  ReplyDelete

Kommentoi: