15 Jun 2009

109. Elämme jännittäviä odotuksen aikoja

Ihan oikeesti ja en olis uskonut! Siis että näin paljon jänskättää Molla-kissan odotusaika ja kuinka ihanaa sitä on seurata. Liikkeet on tuntuneet nyt jo kohta viikon verran ja nyt näkyy vauvojen muljaaminen jo päällekin päin :D Vanhaa tätiäkin alkaa tässä jännittää, että koska kisuvauvat syntyvät ja kuinka monta ja minkä värisiä ja vaikka mitä!Pari korttia tein Ameriikan askarteluystävälle privaattivaihtoon, 4x4 kortti on sovittu vaihtokortti ja ATC sen kylkiäisenä lähtenyt RAK.

Nyt pari vapaapäivää edessä, mutta huomiselle lapset jo järjestäneet aikataulun täyteen.

Pojan kanssa kävin EA:ssa la-su välisenä yönä, kun sai palovamman jalkaansa viime viikolla ja se alkoi näyttää niin pahalta, että piti lääkärille käydä näyttämässä (hoitaja sitten haavan nähtyään sanoi, että "ENSIkerralla sitten kyllä noin ison palovamman kanssa täytyy tulla samantien lääkäriin..." - no, oli eka palovamma meillä, mistäs minä sen olisin tiennyt, kun en mikään joka alan asiantuntija ole. Enkä sano tätä sillä, että hoitajassa siis olisi jotain vikaa ollut, ei tokikaan, oli tosi ihana tyyppi.).

Käskivät tk:hon näyttämään alkuviikosta joten siellä täytyy sitten käydä huomenna, sitten pojalle tulee kaveri pariksi päiväksi kyläilemään. Nuorempi tytär puolestaan ilmoitti, että Turussa täytyy käydä tatuointiaika varaamassa nyt hyvissä ajoin, että sitten kun ensimmäinen kesäduunin palkkapäivä koittaa, pääsee heti tuhlaamaan (luvattiin, kuten vanhemmalle tyttärellekin aikanaan, että jos päättötodistus on ok, saa omalla kustannuksellaan ottaa jonkun pienen tolkkupäisen tatuoinnin - vanhempi otti kissantassun kuvia kaksi, toisen niskaan ja toisen nilkkaan, nyt odotan mielenkiinnolla mihin tämä hörhömpi tapaus päätyy jos ihan itse saa päättää (toivon tietenkin, ettei vaadi ohjailua, vaan että oma järki toimii riittävän hyvin)).

JA vielä ompelukonekaupasta soittivat, etteivät saa vanhaa luotettua Bernetteäni korjattua (pari viikkoa sitten heitin sinne, kun meni virtakatkaisija rikki), joten se täytyy hakea kotiin ja isäntä saa vetää siitä piuhat yhteen, katkotaan sitten virtaa töpselin kanssa. JOS vaikka saisin sen aloittamani kesäkassin tehtyä ennenkuin kesä on ohi...........

Uusi nestabilities-stanssisettikin tuli, sitä on IHAN PAKKO kokeilla nyt ihan ja hetikohta. Näytti hyvältä. Samaan pakettiin tilasin pari Basic Greyn 6 tuuman paperilehtiötä, niissä oli tosi kivoja papereita, joten enköhän mä tästä jotain saa tänään aikaiseksi.

Isälle onnittelut, tänään synttärit ja ikää vielä alle 70 - reilusti!!! (... no kaks..) Äidin äiti olis eilen täyttänyt 99 ja veljenpoika täytti 13. päivä 13 vee. Että näitä synttäreitä tässä kesän alussa on viljalti, monia muitakin näiden mainittujen lisäksi, mutta ei mitään pyöreitä tänä vuonna. Vanhemman tyttären täysi-ikäistyminen 7.6. on tämänvuotisista synttäreistä suurin juhlan aihe mutta milläs sitäkin juhlit kun toinen on toisella puolella Suomea ja ramppaa vaan KYSissä kuntouttamassa sitä koiranpuremaa kättään eikä kotiin kerkeä laisinkaan. Loma kun tällä mutsilla alkaa (6.7. btw, ei enää kaukana) niin teemme yllätyshyökkäyksen Lapinlahdelle - jos joku asia on varma niin se on ihan varma!

Edit illemmalla: Stansseja ja uusia papereita kokeiltu!

2 comments:

  1. *hih* Molla-kissa on ihana pallo :-)

    ReplyDelete
  2. Mihis värkkiin tuo nestabilities-stanssisettiki on tarkoitettu???

    ReplyDelete

Kommentoi: