13 May 2009

99. Party-party Arjan malliin

Arjan pajan ensimmäinen Art-haaste on nyt käynnissä ja mielenkiintoinen aihe houkutti heti osallistumaan. Korttini on skinny-kokoinen :DTanssijatytöt taas niistä Itkupillin jättekivoista kollaasi-arkeista, kissa on servettikuva ja kaikki muu sieltä sun täältä.

Kiitos Arjalle uudesta kivasta haasteesta ja onnea valitsemallasi tiellä. Seuraavaa haastetta odotellessa...........

Edit tuntia myöhemmin: postitäti kävi ja toi tullessaan tämän pienokaisen - awww kun se on söpö!Joten nyt pystyy sitten osallistumaan jatkossa vaikka BIA-haasteisiinkin. Anskulta sain (kiitos kaunis) koekäyttöön hänen BIAnsa ensin ja kun totesin, että käypänen peli on, niin tilasin oman. (Eri, nyt kissadeco kainaloon ja kirjantekoon!) Pahus, kun täytyy töihin lähteä, ei ehdi koekäyttää ollenkaan............... No sain tässä aamupäivän aikana kumminkin yhden atc:n tehtyä, laitan sen tähän samaan vielä näytille:

"Life's a puzzle"Joku ranskankieltä taitava vois kertoa mitä sanoja tohon paitaan osui. Olin tunnistavinani muutaman, ettei mitään ihan tolkutonta pitäis olla.........kai......... uups?!?! Edit illemmalla: Mervi vakuutti, että paidan tekstit on ihan jees :D

Tyttären koiranpurema käsi paranee kaiketi aikataulussa, määrättiin hermoratatutkimukseen seuraavaksi eikä syyttä, tuntemukset ovat vähän väärissä paikoissa tällä hetkellä. Että vaikka jänteet ja luut säästyivät ehjinä, voi hermovaurioiden kautta haitta olla pitkäaikainen, pahimmisssa visioissa jopa pysyvä.

Seuraava blogipostaus on numero sata, siihen tarttis keksiä jotain KIVAA.

Edit illemmalla, bia-kokeilu


Olihan sitä BindItAllia ihan pakko ehtiä vähän räplätä ennen töihinmenoa tänään. Tein tuollaisen 2x2 tuuman kokoisen kokeilukirjasen, en vaan saanut bloggeria toimimaan päivällä sitten enää, että olisin heti päässyt esittelemään sen.
...

10 comments:

 1. Voi kun hyviä ajatuksia tuolla kissalla, ottaisin hänet rauhallisempiin oloihin luokseni :) Loistava idea kortissasi.

  ReplyDelete
 2. Olet jälleen tehnyt niin tatsimaisen ihanan kortin ja sinulla on aina niin osuvat tekstit korteissasi!Minäkin voisin tuon kisun ottaa meille asumaan :)
  Kiitos osallistumisestasi!

  Nyt olet tehnyt hyvän hankinnan kun olet BIA:n ostanut.Se ON kiva vempele!

  ReplyDelete
 3. Vautsin ihanat atc:t, Kahlo on mieletön, vau ,tekstissä ei ole mitään pahaa, sopii hyvin;-))m

  ReplyDelete
 4. Voi itku, kumpa ei tyttärelle jäisi pysyviä vaurioita!! Olenko jo sanonut, että olen aina pelännyt vähän koiria... Kissoja tänne vain, kiitos.

  ReplyDelete
 5. Haastekortin kissa saisi meiltäkin heti kodin :) Hienoja töitä sinulla täällä.

  ReplyDelete
 6. Mainoi kissatalon toteutus :)

  ReplyDelete
 7. Upeat atc-kortit! Tuo kisu voisi tulla meillekin.. Ja tuommoisen vempeleenkin voisi vaikka hankkia joskus..

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtava kortti. Voisipa se kisu meilläkin käydä lepäilemässä.

  ReplyDelete
 9. Hieno skinny, paljon katsottavaa ja hauska idea. Kyllä meillekin yksi kisu mahtuisi :)
  Tuo BIA-juttu tuntuu nyt jyräävän - haasteitakin siis - joten mistä hankit koneen ja oliko kallis?

  ReplyDelete

Kommentoi: