30 May 2009

105. Koulu loppui taas

Vuodet menee täysin käsittämätöntä vauhtia! Nuorimmainen jätti tänään alakoulun taakseen, syksyllä alkaa seiskaluokka yläkoulussa (yritän totutella näihin uusiin termeihin, ala-aste ja yläaste niistä meinaa vaan väkisin edelleenkin tulla). Nuorempi tytär sai peruskoulunsa valmiiksi ja poseerasi näin nätisti kotiin tultuaan ja kaivettuaan koulusta saamansa, hieman matkan rasituksista kärsähtäneen ruusun esiin mopon satulan kätköistä:

School's out!

Iloinen yllätys oli se, että hän sai Marttojen käsityöstipendin (jaettiin yhdelle tytölle ja yhdelle pojalle).

Norjanangervokin juhlisti päivää parhaimpiinsa pukeutuneena:

What a beautiful day

Ollaan tässä pikkuhiljaa tultu siihen tulokseen, että tämä meidän pikkuinen Molla on siunatussa tilassa :D

Molla is expecting

Juhannuksen tietämissä voisi ehkä kissanpentuja olla tulossa jos nyt netistä kaivamiini kuvauksiin on luottamista. Joku muu sensijaan on jo ehtinyt putkahduttaa jälkeläisensä tähän maailmaan:

Mamii, ruokaaaaa!!!

Nämä västäräkinpoikaset ovat meidän traktorin konehuoneessa :D Aamulla kun klapikuormaa purettiin, huomasi isäntä, että ovat nyt kuoriutuneet. Äiti vahtii vieressä kun traktorin kanssa tehdään hommia ja heti kun rauha taas palaa, menee äiti pesälle.

Ei askarteluja tänään, ulkohommissa meni melkein koko päivä. Kivaa se on sekin. Tässä kuitenkin muutama viikko sitten valmiiksi tekemäni ylioppilaskortti vävykokelaalle:

Markuksen yo-kortti

No comments:

Post a Comment

Kommentoi: