22 Apr 2009

89. Alice-decopäivitys

Kukaan ei varmaan usko tätä, mutta yksi sivu puuttuu edelleen decosta, eikä arvontaa siksi ole edelleenkään suoritettu. Onneksi lähetin sivut yksittäin jokaiselle tekijälle (tästä on aikaa 6 viikkoa, piti oikein käydä laskemassa), mulla on täällä valmiina olleet viikkotolkulla kaikki muut sivut ihailtavina ja turvassa ja tallessa. Jos olisin kirjasena laittanut liikkeelle, olisi vielä ihan alkutekijöissään - luojalle kiitos en sitä virhettä tehnyt.

Odottelen nyt vielä jokusen tovin, mutta jossain vaiheessahan peli on puhallettava poikki. Sain Anskulta "Bind it all"-laitteenkin decon viimeistelyä varten lainaksi viikonlopun askartelutapaamisessa, joten kasaan decon ennen sen palauttamista joka tapauksessa.

AI NIIN, nythän alkaa vissiin sitten vielä se postin lakkokin, kuinkahan pitkä siitäkin tulee ja kulkeeko mitään postia sinä aikana............

MUTTA siitä decosta TULEE tosi ihana!
...

5 comments:

 1. No mää olenki ihmetelly, ku decoa ei kuulu näytille. innolla odottelen muiden sivujen näkemistä ja tietty sitä kokonaisuudessaan.

  Onneksi teit tällaisen järjestelyn :)

  ReplyDelete
 2. Minä kans muistaakseni eilen kurkin ja selasin sivujasi, että missä se deco on. Onneksi et lähettänyt koko decoa matkaan, mullahan kans tuo Marilyn-deco viipyi ja viipyi, se se vasta syö naista, varsinkin hätästä niinku meitä!
  Lakosta ei tiedä kuinka pitkään se taas puolestaan syö tuota verkkokaupan puolta, harmittaa.
  Onko missään teidän askartelutapaamisesta juttua, olisi kiva käydä kurkkaamassa. Teillä oli varmaan mukava päivä siellä, harmittaa ku en koskaan päse näihin pidemmän matkan tapaamisiin. Autoilu jäissä sen aikaa kun saan nuo näkimeni kondikseen, jyynou.

  ReplyDelete
 3. Ei ole sizzixillä tehty kiehkura, itseasiassa en tiedä millä se on tyhty, ostin askartelukirppikseltä.

  ReplyDelete
 4. eiks se millam ol siel valtamere takan...siis reissus

  ReplyDelete
 5. Voi arvo vaan se palkinto palautuneiden sivujen tekijöiden kanssa! Siis syyllinen täällä itse, sähköpostini ei ilmeisesti ole tavoittanut sinua? Eli sivu ei suostu muotoutumaan minua tyydttävästi -mutta kaikki on tallella ja tulossa heti kun osat loksahtavat paikoilleen. Pahoittelut syvät!

  ReplyDelete

Kommentoi: