12 Apr 2009

87. Manumiinan Matka-deco

Tämmönen matkustamatonkin ilmoittautui mukaan Manumiinan matka-decoon ja koska kokemukset matkailusta rajoittuvat muutamaan lähimaahan, piti laittaa mielikuvitusta kehiin. Jules Vernen "Matka maailman ympäri 80 päivässä" tuli telkkarista, oisko ollu pitkäperjantaina, ja se jäi sen verran takaraivoon koputtelemaan, että deco syntyi sen siivittämänä muttei mitenkään alkuperäisidealle uskollisena. (Kerran klikkaamallahan noi kuvat tulee suurempana näyttöön jos tarkemmin haluaa kattoa ja teksteistäkin saada selvää.)

Nuo vanhojen herrojen kuvat on muuten Suomen Kuvalehdestä vuodelta 1941 :D Oikeanpuoleisen sivun taustalla ranskankielistä tekstiä alkuperäisen tarinan alusta ja kartta matkareitistäkin hyvin hentoisena siellä. Kiekura oikeanpuoleisen sivun alareunassa on grungeboardia (Tim Holtzia), muut osaset leikelty sieltä sun täältä ja teksti revitty omasta päästä sitä mukaa kun kirjoitin.

5 comments:

 1. Täällä yksi decoista kiinnostunut näitä tutkimassa.... kiitos kuvista, pääsen vähän jyvälle;)

  ReplyDelete
 2. Tottakai piti heti tulla katsomaan. Kyllä on hienot sivut ja miten ehtymätön luovuus on. Deco on kulkenut nopeasti ja nyt aivan innoissani odotan sitä kotiin. Paljon kiitoksia ja todella mukavaa, että osallistuit deconi tekemiseen.

  ReplyDelete
 3. Kiva jos tykkäät. Eiköhän se sitten keskiviikoksi kotiudu :D

  Ja Marke, tästäkin blogimaailma on upea paikka, että inspiraatiota ja ideoita omien töiden tueksi saa kun pääsee kurkkimaan virtuaalisesti toisten askartelupöydille. Oma tyyli löytyy sieltä sitten pikkuhiljaa.

  ReplyDelete
 4. I don't know your language, but I love your pages!!!!

  ReplyDelete
 5. Tunnustus Sinulle blogissani.

  ReplyDelete

Kommentoi: